Το πιο περιζήτητο τζιν της νέας συλλογής των Zara για το χειμώνα - Η λεπτομέρεια στο τελείωμα κάνει την διαφορά

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε και κοντεύει να εξαντληθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πιο περιζήτητο τζιν της νέας συλλογής των Zara για το χειμώνα - Η λεπτομέρεια στο τελείωμα κάνει την διαφορά

Η νέα χειμερινή συλλογή των καταστημάτων Zara έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες κι έχει κάνει πανικό! Μεταξύ πολλών fashion item έχει γίνει περιζήτητο το συγκεκριμένο τζιν που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω κι αυτό γιατί έχει μια λεπτομέρεια στο τελείωμά του που κάνει πραγματικά την διαφορά.

Αν δεν έχεις εκκεντρικό στιλ και δεν σ'αρέσει να πειραματίζεσαι με την εμφάνισή σου σίγουρα δεν θα το δοκιμάσεις, αλλά εμείς στο προτείνουμε 100% αν θες να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Αυτό είναι το τζιν από τη νέα συλλογή των Zara που σου προτείνουμε

TZIN ZW PREMIUM FOLDED UP WIDE LEG SERENITY BLUE

  • 29,95 EUR
  • ΜΠΛΕ - 7513/240
  • Ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες και φαρδύ μπατζάκι. Ξεβαμμένη όψη. Κάτω μέρος με τελείωμα σε ρεβέρ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Zara τζιν νέα συλλογή χειμώνα

Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το υπέροχο μποτάκι των Zara και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Συγκλονιστικό το ψηλόμεσο τζιν από τα ZARA - Θυμίζει... 90's

Η νέα συλλογή στα καταστήματα Ζara έχει ήδη κυκλοφορήσει και με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε, καταφέραμε να εντοπίσουμε, το πιο συγκλονιστικό ψηλόμεσο τζιν που θυμίζει ξεκάθαρα το στιλ των 90's! Καν' το δικό σου και θα μας θυμηθείς!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παντελόνι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με τα πιο casual αλλά και με τα πιο καλά κομμάτια από την ντουλάπα σου.

Zara ψηλόμεσο τζιν 90's

Αν βέβαια θέλεις να κάνεις κανονικό πάταγο με την εμφάνισή σου, δοκίμασε να συνδυάσεις το συγκεκριμένο τζιν με αυτά τα πέδιλα από τα Zara. Δες τα εδώ!

To καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς το συγκεκριμένο τζιν κοστίζει 29,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο must κομμάτια της συλλογής και γρήγορα θα εξαντληθεί.

TAGS