Bershka: Τρέξε να προλάβεις τις προσφορές έως 40%

Γρήγορα να τα κάνεις δικά σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Bershka: Τρέξε να προλάβεις τις προσφορές έως 40%

Για λίγο ακόμα προλαβαίνεις τις προσφορές τα Bershka που φτάνουν έως και 40%. Εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε ένα ιδιαίτερο basic τοπάκι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Tο crop top είναι το καθιερωμένο καλοκαιρινό top, αέρινο και άνετο βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιλογές μας όταν θέλουμε να είμαστε στιλάτες τις ζεστές μέρες και όχι μόνο.Τις τελευταίες σεζόν το crop top δεν είναι μόνο ένα casual top αλλά έχει κερδίσει μία θέση στα chic look που κάνουμε. Ανάλογα το ύφος του αλλά και το ύφασμα του μπορείς να έχεις μία stylish εμφάνιση επιλέγοντας το σωστό crop top.

Ακόμα και τώρα που μπήκε ο Σεπτέμβρης αποτελεί εξαιρετική επιλογή και μην ξεχνάς άκρως οικονομική.

Μπλούζα φλοράλ με φιόγκο, 9.59 €

τοπάκι bershka

Μην φοβηθείς να το συνδυάσεις με αυτά τα τυρκουάζ mules.

Νούμερο 1 στα trends το tie dye τοπάκι από τα Bershka

Λίγο καιρό μόνο βρίσκεται στη συλλογή του Bershka, αυτό το tie dye τοπάκι, και έχει ήδη καταφέρει να γίνει το απόλυτο νούμερο 1 στα trends της φετινής σεζόν. Τόσο το χρώμα του όσο και το σχέδιό του, είναι ιδανικά για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι.

Η μόδα των 90's φαίνεται πως έχει επιστρέψει για τα καλά φέτος, και έτσι δε θα μπορούσε να λείπει από τις τάσεις, το απόλυτο tie dye look.

Η τεχνική tie dye είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, και τα Bershka μέσα από τη συλλογή τους, την προσαρμόζουν στο 2020 με τον καλύτερο τρόπο.

Το συγκεκριμένο τοπάκι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σε κάνει να ξεχωρίσεις με το μοναδικό look που θα συνθέσεις.

τοπακι bershka



TAGS