Lingerie και μίντι το πιο αισθησιακό φόρεμα των Zara

Είναι το πιο θηλυκό φόρεμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Lingerie και μίντι το πιο αισθησιακό φόρεμα των Zara

Στα Zara πρόκειται να βρεις το πιο αισθησιακό φόρεμα. Είναι μίντι, lingerie και πρόκειται να αναδείξει την πιο θηλυκή σου πλευρά σε κάποια δημόσια εμφάνιση σου.

Συνδύασε το με τα αγαπημένα σου ψηλά πέδιλα, ένα λαμπερό μακιγιάζ σε γήινους κυρίως τόνους και είσαι έοτιμη να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Το συγκεκριμένο φόρεμα, «αγκαλιάζει» τις καμπύλες σου, οπότε θα κάνει την σιλουέτα σου να δείχνει άκρως εντυπωσιακή.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΑΤΙΝΕ ΣΕ ΣΤΥΛ LINGERIE - 25,95 €

Μακρύ φόρεμα με ριχτό ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Λεπτομέρεια ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά μπροστά. Κάτω μέρος με σκίσιμο μπροστά.

Zara lingerie φόρεμα

Να σημειώσουμε πως σου βρήκαμε και το πιο τέλειο μποτάκι του Φθινοπώρου, που εννοείται μπορείς να φορέσεις και το Χειμώνα. Από τα καταστήματα των Zara φεύγει σαν «τρελό», καθώς το επιλέγουν πολλές γυναίκες και αυτό γιατί είναι άνετο στο περπάτημα, αλλά και κατάλληλο για τα χιόνια.

Ονειρεμένο: Το lingerie φόρεμα από τα Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κυκλοφόρησε και εμείς βρήκε για εσένα, το πιο ονειρεμένο lingerie φόρεμα από βελούδο, το οποίο θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους φέτος το χειμώνα όλες οι γυναίκες. Εσύ δεν γίνεται να το χάσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα πολύ σικάτο φόρεμα, το οποίο θα σου δώσει φινέτσα και ιδιαίτερο αέρα.

Μπορείς να το φορέσεις στις βραδινές σου εμφανίσεις και να μαγνητίσεις πάνω σου όλα τα βλέμματα, ενώ αξίζει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το σικ pleated φόρεμα από τα Zara - δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό.

Αυτό είναι το ονειρεμένο lingerie φόρεμα από τα Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Zara lingerie

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι πράσινο σκούρο και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό, πρόκειται να εξαντληθεί από τα καταστήματα.

TAGS