Νούμερο 1 σε πωλήσεις αυτή η μαύρη φούστα στα Zara - Το σκίσιμό της είναι σικ και αισθησιακό ταυτόχρονα

Το must have κομμάτια για φθινόπωρο και χειμώνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νούμερο 1 σε πωλήσεις αυτή η μαύρη φούστα στα Zara - Το σκίσιμό της είναι σικ και αισθησιακό ταυτόχρονα

Αν οι φούστες δεν φεύγουν από την γκαρνταρόμπα σου ούτε τον χειμώνα, αυτή η συγκεκριμένη από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara πρέπει να γίνει δική σου! Ενώ έχει ένα αισθησιακό σκίσιμο στο πλάι είναι ταυτόχρονα τόσο σικάτη που σίγουρα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα!

Αναφερόμαστε σε μια μαύρη ασύμμετρη φούστα που μπορείς να φορέσεις τόσο σε μια βραδινή έξοδο όσο και σε μια απογευματινή/χαλαρή με sneakers για καφέ με τις κολλητές!

Αυτή είναι η top φούστα των Zara

ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 39,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 8046/674
  • Ψηλόμεση φούστα. Κάτω μέρος με ασύμμετρο τελείωμα. Κλείσιμο στο πλάι με μεταλλικά κουμπιά.
  • Zara φούστα νέα συλλογή

Και για να ολοκληρώσεις το outfit σου μπορείς να την συνδυάσεις υπέροχα με αυτό το μποτάκι, επίσης των καταστημάτων Zara.

Lingerie και μίντι το πιο αισθησιακό φόρεμα των Zara

Στα Zara πρόκειται να βρεις το πιο αισθησιακό φόρεμα. Είναι μίντι, lingerie και πρόκειται να αναδείξει την πιο θηλυκή σου πλευρά σε κάποια δημόσια εμφάνιση σου.

Συνδύασε το με τα αγαπημένα σου ψηλά πέδιλα, ένα λαμπερό μακιγιάζ σε γήινους κυρίως τόνους και είσαι έοτιμη να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Το συγκεκριμένο φόρεμα, «αγκαλιάζει» τις καμπύλες σου, οπότε θα κάνει την σιλουέτα σου να δείχνει άκρως εντυπωσιακή.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΑΤΙΝΕ ΣΕ ΣΤΥΛ LINGERIE - 25,95 €

Μακρύ φόρεμα με ριχτό ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Λεπτομέρεια ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά μπροστά. Κάτω μέρος με σκίσιμο μπροστά.

Zara lingerie φόρεμα

Να σημειώσουμε πως σου βρήκαμε και το πιο τέλειο μποτάκι του Φθινοπώρου, που εννοείται μπορείς να φορέσεις και το Χειμώνα. Από τα καταστήματα των Zara φεύγει σαν «τρελό», καθώς το επιλέγουν πολλές γυναίκες και αυτό γιατί είναι άνετο στο περπάτημα, αλλά και κατάλληλο για τα χιόνια.

TAGS