Stradivarius: Το συγκλονιστικό cowboy μποτάκι σε 4 χρώματα που κάνει χαμό!

Πρόλαβε το!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Stradivarius: Το συγκλονιστικό cowboy μποτάκι σε 4 χρώματα που κάνει χαμό!

Ψάχνεις να βρεις ένα μποτάκι που θα σε βολέψει σε όλες σου τις εμφανίσεις;Βρήκαμε το κατάλληλο που θα ταιριάξει με όλα σου τα ρούχα καθώς βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα και θα το βρεις στο Stradivarius

Κομψό ανάγλυφο και cowboy βρίσκεται στα καταστήματα και τα χρώματα που μπορείς να το βρεις είναι καφέ, μαύρο. εκρου και λιλά και κοστίζε μόνο 35,99 ευρω! Δες εδώ και μια υπέροχη φούστα που μπορείς να το συνδιάσεις!

μποτακι cowboy stradivarius
μποτακι cowboy
μποτάκι εκρου
μποτάκι stradivarius

Μπορείς να το βρεις και να το αγοράσεις εδώ!

Ξεπουλάει σαν "τρελό" το ψηλόμεσο παντελόνι από τα Stradivarius

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή στα καταστήματα Stradiavrius, αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο τζιν ξεπουλάει σαν "τρελό" μιας και είναι ένα ρούχο που θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους όλες οι γυναίκες.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται να σε βολέψει σε όλες σου τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Το συγκεκριμένο παντελόνι κοστίζει 25,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

παντελόνι stradivarius

Το μαύρο πουκάμισο των Stradivarius με εφέ δέρμα που θα ερωτευτείς - Eμείς το θέλουμε

Έχει έρθει ο Σεπτέμβρης και θέλεις ανανέωση, στυλ και άλλο αέρα; Μήπως έχεις αρχίσει να φλερτάρεις με τα φθινοπωρινά ρούχα; Η Stradivarius, σου δίνει τη λύση και σου προτείνει το τέλειο μαύρο πουκάμισο με εφέ δέρμα, που είναι must have και θα το λατρέψεις, πρωί και βράδυ.

Θες ένα πουκάμισο, που να σου λύνει τα χέρια και να μη σε κάνει να πολύ σκέφτεσαι τι να βάλεις; Το εφέ πουκάμισο, είναι το ρούχο, που μπορεί να φορεθεί για τις πρωινές σου δουλειές, αλλά και για βράδυ, για χαλαρή έξοδο, βόλτα και ποτό.

Είναι οικονομικό και κοστίζει μόνο 19.99 και μπορείς να κάνεις την αγορά σου εδώ.

Άκρως θηλυκό και κομψό, έτοιμο να σε αντιπροσωπεύει, σε κάθε σου έξοδο. Μη ξεχάσεις τα αξεσουάρ, που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σου και θα τραβήξουν τα βλέμματα. Προτίμησε το χρυσό, για έξτρα αντίθεση με το μαύρο χρώμα.

Sneakers για πρωί, για να είσαι άνετη και χαλαρή και ψηλό παπούτσι είτε γόβα είτε μποτάκι για τις επερχόμενες φθινοπωρινές - χειμωνιάτικες σου εμφανίσεις.

πουκαμισο stradivariys