Ξεπουλάει σαν τρελή αυτή η φούστα με τούλι από Stradivarius

Είναι All season και κοστίζει μόνο 19.99 €

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεπουλάει σαν τρελή αυτή η φούστα με τούλι από Stradivarius

Αν θες να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για τη φθινοπωρινή σεζόν, η Stradivarius σου προτείνει τη πολύ οικονομική εμπριμέ φούστα με τούλι. Την είδαμε και ξετρελαθήκαμε και σίγουρα αξίζει μια θέση στη ντουλάπα μας.

Ψιλόμεση, μίντι και αέρινη, υπόσχεται όμορφες βραδινές και πρωινές βόλτες στους δρόμους της Αθήνας. Tο μαύρο χρώμα αλλά και το σχέδιο της, σε βοηθά να το συνδυάσεις με οποιοδήποτε παπούτσι. Θες αθλητικό, για τις πρωινές σου δουλειές το πρωί; Ή μήπως γόβα σε μαύρο χρώμα ή και γιατί όχι σε κόκκινο βελουτέ ή χαμηλό μποτάκι για βραδινές περιπλανήσεις, ως τις δώδεκα το βράδυ, για να είμαστε και τυπικές στους νέους κανονισμούς, σαν σωστές Σταχτοπούτες;

Για τις επερχόμενες κρύες μέρες, φούτερ από πάνω για συνοδευτικό θα ναι κατάλληλο, αν θες κάτι casual και άνετο στις βόλτες σου.

Αν θες ένα εντελώς total black look, προτίμησε ασημένιες, μακριές αλυσίδες στο λαιμό ή διακριτικά βραχιόλια. για cute γυναικεία εμφάνιση.

Αυτή είναι η φούστα από τη Stradivarius που θα σε ξετρελάνει

Φoύστα με τούλι από Stradivarius

Ξεπουλάει σαν "τρελή" η κατακόκκινη φούστα από τα Stradivarius

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε αυτή η υπέροχη κατακόκκινη φούστα στη συλλογή των καταστημάτων Stradivarius ξεπουλάει σαν "τρελή" και όχι άδικα, μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο - έργο τέχνης το οποίο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις!

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Stradivarius, τσέκαρε και αυτό το παπούτσι που είναι ιδανικό για αυτό το Φθινόπωρο!

Stradivarius εμπριμέ φούστα

Το καλύτερο απ' όλα είναι σε κάθε περίπτωση η τιμή της , καθώς βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει 19,99€! Θα τη βρεις εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και σε λίγο καιρό θα ξεπουλήσει εντελώς.