Zara: Το μποτάκι κάλτσα της νέας συλλογής είναι «κόσμημα» για τα γυναικεία πόδια

Θα τα δείχνει πιο λεπτά και στιλάτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Το μποτάκι κάλτσα της νέας συλλογής είναι «κόσμημα» για τα γυναικεία πόδια

Και η φετινή χειμερινή σεζόν θέλει τα μποτάκια κάλτσα να βρίσκονται στην μόδα. Είναι ένα παπούτσι, το οποίο είναι «κόσμημα» για τα πόδια σου. Τα πιο στιλάτα θα βρεις στη νέα συλλογή των Zara.

Το συγκεκριμένο παπούτσια, λόγω του στιλ του και του υφάσματος του θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο λεπτά και μπορείς να τα φορέσεις άνετα με μίνι φούστα.

Πρόκειται για το μαύρο μποτίνι με τακούνι και ελαστικό εξωτερικό μέρος. Ψηλό ορθογώνιο τακούνι και τετραγωνισμένη μύτη. Θα το αγαπήσεις από την πρώτη ματιά.

Ταιριάζει να σημειώσω άψογα με αυτό το παντελόνι που πρέπει όλες να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Αυτό είναι το μποτάκι κάλτσα της νέας συλλογής των Zara

Μποτίνι με κάλτσα - 35,95 €

Zara νέα συλλογή μποτάκι κάλτσα

«Κόσμημα» για τα πόδια το τετράγωνο μποτάκι από τα Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα Zara, εντοπίσαμε το απόλυτο «κόσμημα» για τα πόδια σου, το οποίο δεν είναι άλλο από τα πιο στιλάτα τετράγωνα μποτάκια τα οποία θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου μπορείς να δεις τα μοντέλα να φοράνε αυτά τα μποτάκια! Τα Zara τα έφεραν για εσένα σε σούπερ τιμή και δεν πρέπει με τίποτα να τα χάσεις!

Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου, ενώ μιας και θα πας στα Zara, θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τσαντάκι που είναι σαν κόσμημα!

Φόρεσε τα με παντελόνι ή και με φόρεμα και να είσαι σίγουρη πως όλες θα σε κοιτάνε!

λευκά μποτάκια Zara

Τα συγκεκριμένα μποτάκια είναι δερμάτινα και κοστίζουν 89,90€! Μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο μόνο καιρό, πρόκειται να εξαντληθούν.

TAGS