Το ριγέ μπλέιζερ των Zara που θα φορεθεί μέχρι και σε πασαρέλες εξωτερικού

Θα το βρεις στη νέα συλλογή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ριγέ μπλέιζερ των Zara που θα φορεθεί μέχρι και σε πασαρέλες εξωτερικού

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara διαθέτει συγκλονιστικά κομμάτια! Το Youweekly.gr ξεχώρισε ένα ριγέ μπλέιζερ που θα μπορούσε κανείς άνετα να το φανταστεί και στις μεγαλύτερες πασαρέλες του εξωτερικού.

Κοστίζει 49,95€ και είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει για κανένα λόγο από την γκαρνταρόμπα σου φέτος, τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα.

ΜΠΛΕΪΖΕΡ ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΡΙΓΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 49,95 EUR
  • ΜΠΛΕ - 8218/678
  • Μπλέιζερ με γιακά με πέτο και μακρύ μανίκι. Τσέπες patch μπροστά. Δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα.

Zara μπλέιζερ

Μπορείς να το κάνεις σετάκι με αυτή την απίστευτη τσάντα των Zara.

Συνδύασε το μπλέιζερ με αυτό το παντελόνι από τα Zara

Στη νέα συλλογή των Zara θα βρεις ένα τζιν παντελόνι που πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας. Και αυτό γιατί μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, με ότι στιλ θέλεις εσύ, αλλά και με όλα τα χρώματα της γκαρνταρόμπας σου.

Σίγουρα πρέπει να έχει δεκάδες τζιν παντελόνια στα συρτάρια σου, αλλά ένα ακόμη... παραπάνω δεν βλάπτει κανέναν, αφού όπως είναι γνωστό οι γυναίκες έχουν τρέλα με τα ψώνια.

Τζιν παντελόνι με κανονική μέση, ίσιο μπατζάκι και πέντε τσέπες, εβαμμένη όψη και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου. Καθώς λόγω του κοψίματος του θα δείχνει τα πόδια σου πιο ψηλά. Συνδύασε το με αυτά τα τέλεια παπούτσια.

Επίσης, είναι φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και παρασιτοκτόνα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι των Zara που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

ΤΖΙΝ MID RISE STRAIGHT - 25,95 €

Zara τζιν παντελόνι

TAGS