Σικάτη και εκκεντρική - Η πλεκτή μπλούζα των Zara που μοιάζει με έργο τέχνης

Την θες και κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σικάτη και εκκεντρική - Η πλεκτή μπλούζα των Zara που μοιάζει με έργο τέχνης

Η νέα συλλογή των Zara κρύβει διαμάντια! Το Youweekly.gr ξεχώρισε ένα απίστευτο πλεκτό μπλουζάκι που θα σε κάνει να δείχνει τόσο σικ. Αν δεν είσαι εκκεντρική παρουσία και δεν τολμάς γενικά, δύσκολα θα το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου! Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως θυμίζει έργο τέχνης με τα κοψίματα που έχει και θα ταιριάξει σίγουρα με όλα σου τα τζιν.

Αν θες να επενδύσεις σε ένα κομμάτι φέτος το χειμώνα, αυτό είναι!

Αυτό είναι το πλεκτό μπλουζάκι των Zara που ξεχωρίσαμε

ΠΛΕΚΤΗ ΚΑΠΑ CROPPED ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 19,95 EUR
  • ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ - 9598/102
  • Κάπα από σύμμεικτο ύφασμα με μαλλί. Όρθιος γιακάς.
  • JOIN LIFE
    Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.
  • Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απόβλητα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Zara μπλουζάκι νέα συλλογή

Και για να ξέρεις, με αυτό το τζιν των Zara θα ταιριάζει άψογα! Τρέξε να το προλάβεις γιατί είναι σε προσφορά αυτή την στιγμή!

Θα σου "πάρει" τα μυαλά αυτό το μαύρο πλεκτό τσαντάκι - Αποκλειστικά στα Zara και για λίγο!

Ανέκαθεν το διαφορετικό προκαλούσε αντιδράσεις. Άλλοι το φοβούνται και δεν το τολμούν και άλλοι το απολαμβάνουν με ορμή. Η επιλογή είναι δική σου. Στα zara ανακαλύψαμε ένα παρόμοιο κομμάτι, ένα μαύρο πλεκτό τσαντάκι που θα σου "πάρει τα μυαλά". Δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα.

Το μαύρο πλεκτό τσαντάκι είναι και "τρελά" οικονομικό καθώς κοστίζει μόλις 9,99€. Εκείνο που το κάνει να διαφέρει το τσαντάκι αυτό είναι οι λεπτομέρειες που υπάρχουν πάνω του. Χαρακτηριστικά, κεντημένα περιμετρικά της επιφάνειας υπάρχουν ορισμένα γυαλιστερά πετράδια, που θυμίζουν καθρέπτη. Μοναδικό έτσι; Αυτό το πλεκτό τσαντάκι είναι για όσες "γνωρίζουν" και αγαπούν να τολμούν.

Αυτό είναι το μαύρο πλεκτό τσαντάκι που θα σου "πάρει" τα μυαλά - Μόνο στα Zara και για λίγο!

μαύρο πλεκτό τσαντάκι zara

TAGS