«Φεύγει» από τα ράφια σαν μανιακό το φούξια μπλέιζερ από τα Zara

Η επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου φέτος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φεύγει» από τα ράφια σαν μανιακό το φούξια μπλέιζερ από τα Zara

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara, «φεύγει» σαν μανιακό αυτό το υπέροχο cropped φούξια μπλέιζερ, το οποίο θα έπρεπε να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες που αποφασίζουν να τολμήσουν.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

Αυτό είναι το φούξια μπλέιζερ από τα Zara που «φεύγει» από τα ράφια σαν μανιακό

Μπλέιζερ με γιακά με πέτο, μακριά μανίκια και βάτες. Τσέπη με ρέλι στο στήθος και τσέπες με ρέλι και καπάκι στο μπροστινό μέρος. Σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με μεταλλικά κουμπιά.

Zara φούξια μπλέιζερ

Το μπλέιζερ αυτό κοστίζει 49,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς γιατί σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Zara: Φοριέται παντού το μαύρο μίνι φόρεμα της νέας συλλογής

Ένα απλό μαύρο φόρεμα πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας και αυτό γιατί φοριέται παντού και ταιριάζει με όλα, καθώς μπορείς να δημιουργήσεις μαζί του τέλειους συνδυασμούς. Εγώ σου βρήκα το κατάλληλο στη νέα συλλογή των Zara.

Το μαύρο φόρεμα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί με ένα ζευγάρι sneakers και με ένα jacket, μέχρι το απόγευμα με ένα ζευγάρι μποτάκια, έως και το βράδυ με ψηλά πέδιλα και έντονο μακιγιάζ.

Όλοι οι fashion experts έχουν πει πως η κάθε γυναίκα πρέπει να βάλει από ένα τέτοιο φόρεμα στην ντουλάπα της. Θα σε γλιτώσει μάλιστα από πολλά «δεν ξέρω τι να φορέσω».

Να σημειώσουμε πως «τσάκωσαν» την Ιωάννα Μαλέσκου με το πιο αγαπημένο παντελόνι των Zara που κάνει "χαμό".

Αυτό είναι το μαύρο μίνι φόρεμα της νέας συλλογής των Zara που φοριέται παντού

GATHERED DRESS - 29,95

Zara μαύρο φόρεμα

TAGS