Στα Bershka η μίνι φούστα που θα γίνει νούμερο 1 στα trends

Τρέξε να την κάνεις δική σου και δε θα χάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα Bershka η μίνι φούστα που θα γίνει νούμερο 1 στα trends

Φέτος το χειμώνα ήρθα η ώρα να κάνεις τη διαφορά με την εμφάνισή σου και να δοκιμάσεις τη μίνι φούστα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Bershka. Σε λίγο καιρό μόνο, είναι σίγουρο πως το κομμάτι αυτό θα γίνει το νούμερο 1 στα trends.

Εμείς μόλις την είδαμε, τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να την κάνεις κι εσύ δική σου μιας και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με το στιλ σου μέσα στο πλήθος.

Τόσο το σχέδιό της όσο και το χρώμα της είναι αρκετά για να σε κάνουν να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα. Μάλιστα, θα μπορούσες να τη συνδυάσεις και με αυτά τα τρακτερωτά μποτάκια. Δες τα εδώ και θα σε «τρελάνουν»!

Bershka μίνι φούστα

Η συγκεκριμένη φούστα κοστίζει 19,99€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ!

Bershka: Μην ψάχνεις άλλο! - Αυτό είναι το πιο cozy φόρεμα για τον χειμώνα

Εάν ψάχνεις να βρεις ένα καθημερινό και άνετο φόρεμα , εμείς στο έχουμε βρει ήδη! Βρίσκεται στο Bershka και κοστίζει μόνο 19,99! Εμείς το αγοράσαμε ήδη και το ίδιο θα προτείνουμε και σε εσένα!

Ναι καλά άκουσες, είναι πολύ οικονομικό και σίγουρα ταιριάζει σε ο,τι εμφάνιση θέλεις να κάνεις! Είναι κοντό με σούρες στους ώμους και βγαίνει σε δυο αγαπημένα για τον χειμώνα χρώματα! Το γκρι και το μαύρο!

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με μποτάκια αρβύλες ακόμα και sneakers! Τι θα έλεγες να το συνδιάσεις με αυτό το μποτάκι;

bershka φόρεμα bershka φορεμα γκρι

Μπορείς να το βρεις πατώντας εδώ!

Bershka: Το oversize τζιν μπουφάν που χρειάζεσαι αυτό το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο έφτασε και τα κρύα σιγά σιγά θα ξεκινήσουν! Γι΄αυτό μπορείς να προμηθευτείς από τώρα το πιο stylish oversize τζιν τζάκετ από το Bershka!

Θα ταιριάξει με όλες σου τις εμφανίσεις, κοστίζει 45,99 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ

3 τρόποι για να φορέσεις το τζιν τζάκετ σου!

  • Τις ημέρες που νιώθεις ότι κρυώνεις, μπορείς να φορέσεις το τζιν jacket σε συνδυασμό με ένα puffer jacket. Ναι, είναι ένας τέλειος συνδυασμός που θα σε προστατεύσει από το κρύο και θα δημιουργήσει ένα σούπερ στιλάτο look.
  • Επίσης, ένας τέλειος συνδυασμός είναι να φορέσεις το τζιν jacket σε συνδυασμό με ένα oversized παλτό.
  • Τώρα, για τις ημέρες που δεν κάνει και παααρα πολύ κρύο, μπορείς να φορέσεις μια φούστα σε γραμμή που ταιριάζει στο σώμα σου, σε συνδυασμό με ένα oversized πουλόβερ (κατά προτίμηση ζιβάγκο) και ρίξε στους ώμους σου το τζιν jacket.
TAGS