Bershka: Αυτά τα τρακτερωτά XL μποτάκια θα τα... περπατήσουν όλες

Θα τα φορέσουν όλες φέτος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka: Αυτά τα τρακτερωτά XL μποτάκια θα τα... περπατήσουν όλες

Θέλεις φέτος το χειμώνα να έχεις στην συλλογή σου τα πιο hot μποτάκια που θα φοράνε όλες; Θα τα βρεις στη νέα συλλογή των Bershka και πρόκειται για τα XL τρακτερωτά μποτάκια που θέλουν... όλες να περπατήσουν.

Είναι σε μαύρο χρώμα, θα δείχνουν τα πόδια σου να φαίνονται σίγουρα πιο ψηλά και σίγουρα θα τα αγαπήσεις. Ταιριάζουν σχεδόν με όλες σου τις εμφανίσεις και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν ακόμη και στις πιο "επίσημες" εξόδους σου.

Ταιριάζουν για παράδειγμα, ακόμη και με το μάξι φόρεμα σου, το οποίο μπορεί να έχει σκίσιμο στο ένα πόδια. Ενώ μπορείς να τα φορέσεις κι αυτή την περίοδο με ένα σορτσάκι και ένα τοπάκι. Μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου με αυτό το κατακόκκινο και τέλειο τσαντάκι.

Μποτίνια με κορδόνια και τρακτερωτή πλατφόρμα XL - 39.99 €

Bershka τρακτερωτά XL μποτάκια

Η νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka να σημειώσοθμε πως κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι πως καταφέραμε να ξεχωρίσουμε για εσένα, αυτό το υπέροχο καρό παντελόνι, το οποίο αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία για το νούμερο ένα trend της φετινής σεζόν.

Συνδύασε τα τρακτερωτά XL μποτάκια σου με αυτό το cozy φόρεμα των Bershka

Εάν ψάχνεις να βρεις ένα καθημερινό και άνετο φόρεμα , εμείς στο έχουμε βρει ήδη! Βρίσκεται στο Bershka και κοστίζει μόνο 19,99! Εμείς το αγοράσαμε ήδη και το ίδιο θα προτείνουμε και σε εσένα!

Ναι καλά άκουσες, είναι πολύ οικονομικό και σίγουρα ταιριάζει σε ο,τι εμφάνιση θέλεις να κάνεις! Είναι κοντό με σούρες στους ώμους και βγαίνει σε δυο αγαπημένα για τον χειμώνα χρώματα! Το γκρι και το μαύρο!

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με μποτάκια αρβύλες ακόμα και sneakers! Τι θα έλεγες να το συνδιάσεις με αυτό το μποτάκι;

bershka φόρεμα bershka φορεμα γκρι

Μπορείς να το βρεις πατώντας εδώ!

TAGS