Νούμερο 1 trend της σεζόν το καρό παντελόνι από τα Bershka

Τρέξε να το προλάβεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νούμερο 1 trend της σεζόν το καρό παντελόνι από τα Bershka

Η νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι πως καταφέραμε να ξεχωρίσουμε για εσένα, αυτό το υπέροχο καρό παντελόνι, το οποίο αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία για το νούμερο ένα trend της φετινής σεζόν.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να σε κάνει να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου.

Μπορείς βέβαια να συνδυάσεις το συγκεκριμένο παντελόνι που σου βρήκαμε με αυτό το υπέροχο oversized τζιν τζάκετ από τα Bershka. Δείτε το εδώ.

Bershka καρό παντελόνι

To καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς το συγκεκριμένο παντελόνι κοστίζει μόλις 19,99€. Βγαίνει σε δύο αποχρώσεις και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει βέβαια να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Αυτό το ψηλόμεσο τζιν από τα Bershka δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka μόλις κυκλοφόρησε και εμείς θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις δικό σου αυτό το υπέροχο μαύρο ψηλόμεσο τζιν το οποίο δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βολέψει σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να το συνδυάσεις με πολλά από τα ρούχα σου. Μάλιστα θα μπορούσες να το βάλεις και με αυτά τα υπέροχα mules που βρήκαμε.

Bershka ψηλόμεσο τζιν

Το συγκεκριμένο τζιν βγαίνει σε τρεις αποχρώσεις και κοστίζει μόλις 25,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, ωστόσο θα σου προτείναμε να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS