Bershka: Το oversize τζιν μπουφάν που χρειάζεσαι αυτό το φθινόπωρο!

Ανανέωσε το look σου με ένα μόνο κομμάτι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Bershka: Το oversize τζιν μπουφάν που χρειάζεσαι αυτό το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο έφτασε και τα κρύα σιγά σιγά θα ξεκινήσουν! Γι΄αυτό μπορείς να προμηθευτείς από τώρα το πιο stylish oversize τζιν τζάκετ από το Bershka!

Έχει γούνα στο εσωτερικό για να σε κρατάει ζεστή και μπορείς να το συνδιάσεις τέλεια με αυτή τη δερμάτινη φούστα για πιο girly εμφανίσεις!

Bershka τζιν τζάκετ

Θα ταιριάξει με όλες σου τις εμφανίσεις, κοστίζει 45,99 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ

3 τρόποι για να φορέσεις το τζιν τζάκετ σου!

  • Τις ημέρες που νιώθεις ότι κρυώνεις, μπορείς να φορέσεις το τζιν jacket σε συνδυασμό με ένα puffer jacket. Ναι, είναι ένας τέλειος συνδυασμός που θα σε προστατεύσει από το κρύο και θα δημιουργήσει ένα σούπερ στιλάτο look.
  • Επίσης, ένας τέλειος συνδυασμός είναι να φορέσεις το τζιν jacket σε συνδυασμό με ένα oversized παλτό.
  • Τώρα, για τις ημέρες που δεν κάνει και παααρα πολύ κρύο, μπορείς να φορέσεις μια φούστα σε γραμμή που ταιριάζει στο σώμα σου, σε συνδυασμό με ένα oversized πουλόβερ (κατά προτίμηση ζιβάγκο) και ρίξε στους ώμους σου το τζιν jacket.

Bershka: Αυτό είναι το πιο hot μποτάκι για τον χειμώνα 2020 - 2021

Ο χειμώνας πλησιάζει και έχουμε βρει το πιο hot μποτάκι από τα Bershka. Είναι μαύρο ελαστικό με μεσαίου μεγέθους τακούνι και θα ταιριάξει σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Η τιμή του είναι 29,99 ευρώ και θα σου προτείνουμε να τρέξεις να το αγοράσεις καθώς είναι τάση! Μπορείς να το συνδιάσεις με όλα σου τα ρούχα και να το βάλεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, για καφέ ή ποτό!

Μποτάκι bershka

Μπορείς να τα βρεις εδώ!

TAGS