Θραύση στα H&M η καινούργια συλλογή - Ασορτί συνολάκια για μαμά και κόρη

Άμα είσαι από τις τρελές μητέρες που θέλουν να ντύνονται ίδια με την κόρη τους, η συλλογή mini-me είναι για εσένα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θραύση στα H&M η καινούργια συλλογή - Ασορτί συνολάκια για μαμά και κόρη

Τα καταστήματα H&M, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ρούχων στην Ελλάδα, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, λανσάροντας μια καινούργια και πολύ οικονομική σειρά, mini-me autumn, με ρούχα ίδιου σχεδίου και χρώματος για μητέρα και κόρη.

Είναι αλήθεια, πως, όλες οι μητέρες βλέπουν τις κόρες τους σαν την μικρή εκδοχή των ίδιων. Για αυτό και η H&Μ έχει ετοιμάσει τα πιο κουλ και μοδάτα σύνολα για να δείχνουν μαμά και κόρη το ίδιο εντυπωσιακές.

Η καινούργια σειρά περιλαμβάνει φορέματα, φούτερ, πουλόβερ, αξεσουάρ, παπούτσια και άλλα πολλά σε πολύ προσιτές τιμές. Μπορείς να την βρεις σε όλα τα καταστήματα αλλά και ηλεκτρονικά. Δες εδώ ολόκληρη τη σειρά!

H&M Φουτερ για μητέρα

Η&Μ φούτερ για κόρη

Η&Μ πουλόβερ ροζ για κόρη

Η&Μ πουλόβερ ροζ για μητέρα

Μόλις έγινε γνωστό για τα H&M - Αφορά άμεσα τους πελάτες της

Απόλυτο trend για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2020 η γούνα των H&M

Θέλεις να εσύ να ακολουθήσεις φέτος όλες τις τάσεις της μόδας; Τότε πρέπει να αγοράσεις αυτή την γούνα των H&M η οποία είναι το απόλυτο trend για το Φθινόπωρο - Χειμώνα του 2020.

Οι γούνες έχουν μπει για τα καλά στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια και πολλές γυναίκες τις επιλέγουν για τις δημόσιες και πιο σικάτες εμφανίσεις τους. Ωστόσο, πλέον μπορούνε να φορεθούν και στις πιο casual εμφανίσεις, είτε πρωινές είτε απογευματινές.

Η συγκεκριμένη από τα H&M είναι η κατάλληλη αγορά γιατί είναι για όλες τις ώρες της ημέρας. Βγαίνει σε χρώμα κρεμ και μπορείς να την φορέσεις και με φορέματα, αλλά και παντελόνια.

Μπορεί η τιμή να είναι λίγο... τσιμπημένη, όμως είναι ένα κομμάτι που θα μείνει για πολύ καιρό μέσα στην ντουλάπα σου.

Boxy faux fur jacket - 79,99 €

Η&Μ γούνα

Να σημειώσουμε πως τα denim ρούχα των H&M είναι πάντα στη μόδα και μπορούν να συνθέσουν το απόλυτο safe ντύσιμο, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, κάθε εποχή του χρόνου. Δείτε εδώ πως.

TAGS
ΠΗΓΗ www2.hm.com