Αν ξέρεις από στιλ πρέπει να αποκτήσεις αυτό το limited edition φόρεμα από τα Zara

Είναι must - buy!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αν ξέρεις από στιλ πρέπει να αποκτήσεις αυτό το limited edition φόρεμα από τα Zara

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara μόλις κυκλοφόρησες και το μόνο σίγουρο είναι πως αν ξέρεις κι εσύ από στιλ, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις άμεσα αυτό το υπέροχο μαύρο limited edition φόρεμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Δεν είναι πολλές οι φορές που τα Zara έχουν απογοητεύσει με τη συλλογή τους και σίγουρα η φετινή κολεξιόν δεν είναι μία από αυτές.

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων έχει μία μεγάλη γκάμα από ρούχα που μπορούν να σε κάνουν να τραβήξεις τα βλέμματα με το στιλ σου και με την εντυπωσιακή εμφάνισή σου. Ένα από αυτά είναι και αυτό το τέλειο παλτό που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Αυτό είναι το limited edition φόρεμα από τα Zara που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις

Το φόρεμα αυτό είναι σαν παλτό- μπλέιζερ και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Τόσο το χρώμα του όσο και το σχέδιό του σου επιτρέπουν να κάνεις τολμηρούς συνδυασμούς με παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ.

Το πρωί μπορείς άνετα να το φορέσεις με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες ή ακόμα και με μποτάκια - κάλτσα. Το συγκεκριμένο ρούχο μπορεί να σταθεί ακόμα και στο γραφείο ή σε μία πιο επίσημη εκδήλωση.

Το βράδυ τόλμησε να το συνδυάσεις με τις αυστηρές σου γόβες και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά sparkly σκουλαρίκια προκειμένου να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που κολακεύει σχεδόν όλες τις σιλουέτες των γυναικών.

Zara φόρεμα παλτό

Το συγκεκριμένο φόρεμα κοστίζει 79,90€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί αφού είναι limited edition. Πρόλαβε ένα μοναδικό κομμάτι και ετοιμάσου να λάμψεις!

TAGS