Στα Zara το πιο χουχουλιάρικο πλεκτό πουλόβερ - Το λατρεύουν όλες οι γυναίκες

Δεν θα το βγάζετε από πάνω σας όλο το χειμώνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara το πιο χουχουλιάρικο πλεκτό πουλόβερ - Το λατρεύουν όλες οι γυναίκες

Το λατρεύουν όλες οι γυναίκες το μαύρο χουχουλιάρικο πλεκτό πουλόβερ που θα βρεις στη νέα συλλογή των Zara, η οποία κάνει ήδη "χαμό", με πολλά από τα κομμάτια της, ήδη να έχουν ξεπουλήσει.

Ο χειμώνας θέλει να βάλουμε στη ντουλάπα μας ζεστά ρούχα σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις και αυτό σίγουρα το καλύτερο κομμάτι που θα βρεις.

Πρόκειται για το πλεκτό ροπ πουλόβερ με όρθιο γιακά καιο μακρύ μανίκι. Είναι επίσης, crop κάτι που το κάνει ακόμη πιο εύκολο σε συνδυασμό.

Συνδύασε το με την αγαπημένη σου ψηλόμεση φόρμα, με τζιν ή και με φούστα. Ενώ, μπορείς αν θέλεις να το φορέσεις πάνω από το φόρεμα σου.

Επίσης, αν ξέρεις από στιλ πρέπει να αποκτήσεις αυτό το limited edition φόρεμα από τα Zara

Αυτό είναι το χουχουλιάρικο πλεκτό πουλόβερ των Zara

ΚΟΝΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ - 25,95 €

Zara μαύρο πλεκτό πουλόβερ

Φόρεσε το πλεκτό πουλόβερ των Zara που λατρεύουν όλες με αυτό το απίστευτο παλτό

Μοναδικά παλτό θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Zara, αφού όπως είδαμε στο διαδικτυακό τους κατάστημα, η νέα συλλογή έχει βγει. Εμείς ωστόσο, σου βρήκαμε το πιο τέλειο για stylish εμφανίσεις, με το οποίο κιόλας σίγουρα θα ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Πρόκειται για το midi καρό παλτό σε πράσινο χρώμα που σίγουρα θα σε «σώσει» κιόλας από τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Έχει δυο μπροστινές τσέπες, ενώ κλείνει με κουμπιά.

Μπορεί να το συνδυάσεις άψογα με όλα σου τα ρούχα. Παντελόνι, φούστες, αλλά και φορέματα, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις και τέλειο layering.

Αυτό είναι το παλτό των Zara που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος

WOOL BLEND CHECK COAT - 49,95 €

Zara καρό παλτό

Από την άλλη, ξέχνα τα μπουφάν που ήξερες, με το κλασικό κόψιμο και μέγεθος! Τα oversized που μοιάζουν με κάπα είναι η νούμερα 1 τάση για φέτος τον χειμώνα και στα καταστήματα Zara ήδη ξεχώρισαν 2 τέτοια κομμάτια.

TAGS