Αυτή είναι η γούνα των Zara που θα σε "σώσει" από το κρύο του Χειμώνα

Είναι μοναδική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή είναι η γούνα των Zara που θα σε

Σε λίγες ημέρες σύμφωνα με τα προγνωστικά του καιρού, τα πρώτα δυνατά κρύα θα ξεκινήσουν, καθώς θερμοκρασία θα πέσει, για αυτό και πρέπει να μεριμνήσουμε από τώρα. Σου βρήκαμε, την πιο τέλεια και στιλάτη γούνα από τα Zara, η οποία θα σε "σώσει" από το κρύο του Χειμώνα.

Και φέτος οι γούνες είναι της μόδας και θα τις δούμε να φοριούνται πολύ, από το πρωί έως και το βράδυ. Είναι ένα κομμάτι της ντουλάπας μας που ανάλογα τους συνδυασμούς και τα χρώματα ταιριάζει με όλα.

Η συγκεκριμένη που σου βρήκα μέσα από το διαδικτυακό κατάστημα των αγαπημένης αλυσίδας των Zara, είναι σε σπασμένο λευκό χρώμα και σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σου, καθώς ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδας και εννοείται σιλουέτες.

Είναι πολύ χουχουλάρικη, ενώ σε μήκος φτάνει μέχρι και περίπου τα γόνατα! Μπορεί να φορεθεί άνετα με ένα τζιν παντελόνι και από πάνω ένα μπλουζάκι ή πουλοβεράκι - όπως αυτό που σου βρήκα και αγαπάνε όλες οι γυναίκες - και ένα ζευγάρι μποτάκια για μια χαλαρή βόλτα, ενώ για μια πιο βραδινή μπορείς να τη συνδυάσεις με μια φούστα ή ένα φορεματάκι, καλσόν και ένα ζευγάρι μαύρα αρβυλάκια.

Όπως και να την συνδυάσεις ωστόσο, θα φαίνεται το ίδιο εντυπωσιακή!

Αυτή είναι η γούνα του Χειμώνα από τα Zara

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΓΟΥΝΑ - 79,95 €

Παλτό με στρόγγυλη λαιμόκοψη με γιακά και μακρύ μανίκι. Πλαϊνές τσέπες. Φόδρα. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara μπουφάν με συνθετική γούνα

Η νέα χειμερινή συλλογή των καταστημάτων Zara κρύβει συγκλονιστικά κομμάτια! 3 από αυτά θα τα βρεις εδώ και είναι ότι πρέπει για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που πλησιάζουν την Αθήνα. Αναφερόμαστε φυσικά σε κάποια εξαιρετικά μπουφάν που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες σε πολύ καλή τιμή μάλιστα.

TAGS