Αυτό το φόρεμα των Zara είναι το αγαπημένο των γυναικών - Τέλειο για το χειμώνα

Είναι κλασικό κομμάτι που πρέπει όλες να έχουμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό το φόρεμα των Zara είναι το αγαπημένο των γυναικών - Τέλειο για το χειμώνα

Αν όχι όλες οι γυναίκες, οι περισσότερες έχουν ένα αγαπημένο φόρεμα. Το κλασικό μαύρο σε οποιοδήποτε μήκος και αν είναι αυτό και αυτό γιατί το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει με όλα και σε όλες. Εμείς σου βρήκε το πιο τέλειο του χειμώνα στα Zara.

Η κάθε γυναίκα πρέπει με το που ανοίγει την ντουλάπα της, να βρίσκει μέσα σε αυτή ένα κλασικό μαύρο φόρεμα και το έχουν πει αγαπημένοι και μεγάλοι στιλίστες. Είναι ένα κομμάτι που μπορεί να θεωρείται απλό, ωστόσο με κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να σε κάνει το επίκεντρο της βραδιάς.

Και αν πιστεύεις ότι μπορείς να το φορέσεις μόνο βράδυ, τότε κάνεις λάθος! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μπορέσεις να το φορέσεις και για ένα καφέ η μια χαλαρή βόλτα για περπάτημα στα μαγαζιά.

Συγκεκριμένα, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα απλό t-shirt από πάνω, πιάνοντας το κόμπο στην μέση και με ένα ζευγάρι sneakers. Αλλιώς αν κάνει κρύο με ένα πουλοβεράκι το οποίο να πιάσει στη μέση του με μια ζώνη για να μην κάθεται μακρύ και άχαρο. Αν δεν θέλεις sneakers, φόρεσε το με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Και done, είσαι έτοιμη!

Αυτό που σου βρήκαμε από τα Zara, σίγουρα θα το αγαπήσεις γιατί έχει μια λεπτομέρεια που το κάνει διαφορετικό από τα υπόλοιπα και δίνει μια πιο σικάτι πινελιά στο στιλ!

Αυτό είναι το τέλειο φόρεμα του χειμώνα από τα Zara που είναι το αγαπημένο των γυναικών

ΜΑΛΛΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ LIMITED EDITION - 69,95 €

Μίντι φόρεμα από 100% μάλλινο ύφασμα. Ντεκολτέ V και τιράντες με αλυσίδες. Λεπτομέρεια άνοιγμα στην πλάτη.

Zara μάλλινο μαύρο φόρεμα

Να σημειώσουμε πως στο επίσημο site των καταστημάτων Zara μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τα κομμάτια που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά σε λίγες ημέρες. Ένα από αυτά είναι αυτό το φόρεμα που το πόσο όμορφο είναι δεν περιγράφεται!

TAGS