Τo Zara έβαλε σε εξωφρενική τιμή την πιο τέλεια καπιτονέ τσάντα!

Τρέξε να προλάβεις!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τo Zara έβαλε σε εξωφρενική τιμή την πιο τέλεια καπιτονέ τσάντα!

Διανύουμε την πιο τέλεια περίοδο, η οποία δεν είναι άλλη από αυτή των εκπτώσεων. Το Ζara μπορεί να έχει λίγο πιο ακριβά κομμάτια αλλά πάντα τολμάει και βάζει πολύ οικονομικές τιμές στις εκπτώσεις, με αποτέλεσμα να φεύγουν όλα τα ρούχα σε χρόνο dt!

Για αυτό και εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε την πιο ουάου τσάντα που έχει δει ποτέ με μόνο 19,99! Συγκεκριμένα, είναι μια μεγάλη τσάντα χιαστί και είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: μαύρο, ασήμι, μπλε και τζιν. Διαθέτει καπιτονέ εξωτερικό μέρος και καπάκι, λουρί ώμου από αλυσίδα με συνδυασμό υλικών και φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Το κλείσιμο είναι με μεταλλικό κομμάτι. Αυτή είναι η γούνα που θα σε σώσει τον χειμώνα!

Είμαι σίγουρη πως ανάλογη τσάντα δεν έχεις ξανά δει και πως την έχεις ερωτευτεί κιόλας! Δες εδώ όλα τα κομμάτια που είναι σε προσφορά!

Αυτή είναι η τσάντα:

Zara καπιτονέ τσάντα προσφορά

Στα Zara το πιο πουπουλένιο και ζεστό μπουφάν μόνο με 49,95 ευρώ

Μόνο στα Zara πρόκειται να βρεις το πιο τέλειο πουπουλένιο και ζεστό μπουφάν, το οποίο θα φοράς συνέχεια φέτος το χειμώνα. Κοστίζει μόνο 49,95€ και θα σε "σώσει" από την ψυχρή εισβολή που έρχεται στον καιρό.

Ένα απλό μαύρο μπουφάν είναι λογικό όλες να έχουμε μέσα στην ντουλάπα μας. Ωστόσο, αν ήρθε η ώρα να το ανανεώσεις με ένα καινούρια ή σου έχει χαλάσει, τότε σου βρήκαμε το κατάλληλο.

Πρόκειται για το πουπουλένιο μπουφάν με επένδυση από φτερά και πούπουλα. Έχει ό0θιο γιακά με ρυθμιζόμενη κρυφή κουκούλα στο εσωτερικό. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα που προσαρμόζεται με ελαστικό κορδόνι, κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή και στο κάτω μέρος με ελαστικά κορδόνια προσαρμογής. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά σούστες στο γιακά.

Είναι για τις πιο καθημερινές και χαλαρές εμφανίσεις σου, ενώ μπορείς να το φορέσεις και άνετα στα χιόνια, αν φέτος είναι όλα καλά με τον κορωνοϊό και κανονίσεις να πας τριήμερο.

Αν ωστόσο δεν είχε τόσο του μπουφάν, σου βρήκαμε, την πιο τέλεια και στιλάτη γούνα από τα Zara, η οποία θα σε "σώσει" από το κρύο του Χειμώνα.

Αυτό είναι το ζεστό και πουπουλένιο μπουφάν των Zara

ΚΟΝΤΟ ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ - 49,95 €

Zara πουπουλένιο μπουφάν

TAGS