Παπούτσι Zara: Κοστίζει 80 ευρώ και τρέχουν όλες να το αγοράσουν

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παπούτσι Zara: Κοστίζει 80 ευρώ και τρέχουν όλες να το αγοράσουν

Είναι το πιο σικάτο παπούτσι που έχουμε δει στην χειμερινή συλλογή των Zara και παρά το γεγονός πως κοστίζει 80 ευρώ οι γυναίκες κάνουν ουρά για να τις αποκτήσουν.

Οι συγκεκριμένες γόβες έχουν αέρα και στιλ Νέας Υόρκης και σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις στις εμφανίσεις σου! Τα λόγια είναι περιττά, σκρόλαρε παρακάτω να τα δεις...

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 79,95 EUR
  • ΚΟΚΚΙΝΟ - 1900/610
  • Κόκκινο δερμάτινο παπούτσι με τακούνι. Εξωτερικό μέρος από δέρμα με λάστιχο σε χρωματική αντίθεση. Άνοιγμα V. Λεπτό τακούνι με επένδυση. Μυτερό τελείωμα.
  • AIRFIT®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.
  • Ύψος τακουνιού: 8,5 cm

Zara χειμωνιάτικα παπούτσια

Να σου υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα τα Zara έβαλε σε εξωφρενική τιμή μια από τις πιο συγκλονιστικές τσάντες. Δες την εδώ!

Αυτά τα παπούτσια από τα Zara ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα

Ψάχνεις τις πιο τέλειες μπότες για φέτος το Φθινόπωρο και το Χειμώνα; Σου βρήκα τις πιο τέλειες στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara, οι οποίες και ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα.

Πρόκειται για την μαύρη δερμάτινη μπότα XL με τακούνι, δερμάτινο εξωτερικό μέρος και φαρδύ τακούνι. Λεπτομέρεια αγκράφα στο πλάι και ψηλό επάνω μέρος.

Μπορείς να την φορέσεις με φούστα, φόρεμα, αλλά και παντελόνια. Αν έχεις μάλιστα και γυμνασμένα πόδια, τότε θα στα κάνει να φαίνονται άκρως εντυπωσιακά.

Να σημειώσω πως φεύγει σαν «τρελό» από τα Zara και το πιο τέλειο μποτάκι του Φθινοπώρου.

Αυτή είναι η μπότα των Zara που ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΠΟΤΑ XL ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΜΕ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ - 99,95 €

Zara μαύρη μπότα

Συνδύασε τις συγκεκριμένες μπότες των Zara με αυτή την φούστα

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κυκλοφόρησε και με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε, εντοπίσαμε για εσένα την απόλυτη φούστα που "κυνηγάνε" όλες οι γυναίκες προκειμένου να την προσθέσουν στην ντουλάπα τους, σε τιμή - έκπληξη.

Μαύρη, μίνι, δερμάτινη με κροκό επιφάνεια. Η φούστα αυτή αποτελεί ένα από τα πιο σικάτα κομμάτια που εντοπίσαμε στη νέα συλλογή των Zara και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που ήδη έχει ξεκινήσει να ξεπουλάει.

Πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να συνδυαστεί με τα ντυσίματά σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να σου δώσει απαράμιλλο στιλ και φινέτσα. Μπορείς να την συνδυάσεις με τις ψηλές μπότες που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου, ή ακόμα με αυτά τα πανέμορφα τετράγωνα μποτάκια από τα Zara - δες τα εδώ.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Αυτή είναι η φούστα που κυνηγάνε όλες οι γυναίκες και βρίσκεται σε τιμή - έκπληξη

Zara δερμάτινη φούστα

Σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή της, καθώς η συγκεκριμένη φούστα κοστίζει μόλις 25,99€! Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί αφού αποτελεί ένα κομμάτι που αγαπάνε όλες!

TAGS