Πανζουρλισμός στα Zara με το φούτερ των 7,99 ευρώ - Εξευτελιστική τιμή, συγκλονιστική ποιότητα

Τρέξτε να το προλάβετε! Must have για τον χειμώνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανζουρλισμός στα Zara με το φούτερ των 7,99 ευρώ - Εξευτελιστική τιμή, συγκλονιστική ποιότητα

Σε συγκλονιστικά χαμηλή τιμή έχουν ρίξει τα καταστήματα Zara ένα από τα πιο συγκλονιστικά φούτερ τους! Συγκεκριμένα κοστίζει πλέον 7,99 ευρώ κι έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στην ελληνική και όχι μόνο αγορά.

Μπορεί να φορεθεί με τζιν, με φόρμες αλλά και με φανταχτερές φούστες με πούλιες που είναι και πολύ της μόδας! Είτε το βάλεις με sneakers, είτε με γόβες θα απογειώσει το στιλ σου!

Αυτό είναι το φούτερ των Zara που βρίσκεται σε προσφορά και κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ

  • Από 12,95 EUR τώρα μόνο 7,99 EUR
  • -35%
  • ΚΑΦΕ-ΓΚΡΙ - 5584/406
  • Φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι με βάτες.
  • Care for fiber: τουλάχιστον 50% από οργανικό βαμβάκι.

Βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

Zara  φούτερ με 7,99 ευρώ

Μπορείς να την συνδυάσεις με αυτή την καπιτονέ τσάντα των Zara που βρίσκεται ήδη σε εξευτελιστική τιμή!

Care for fiber: τουλάχιστον 50% από οργανικό βαμβάκι.

Χρησιμοποιούμε την ετικέτα Join Life για ενδύματα που παράγονται χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και πρώτες ύλες που βοηθούν στη μείωση του περιβαλλοντικού αντικτύπου των προϊόντων μας.

ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ.

Το οργανικό βαμβάκι ή Ecologically Grown Cotton καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και παρασιτοκτόνα.

Η χρήση αυτών των μεθόδων φυσικής καλλιέργειας σέβεται περισσότερο το νερό και τη βιοποικιλότητα του περιβάλλοντος, πράγμα που επιτρέπει στους αγρότες να ενσωματώνουν την καλλιέργεια βαμβακιού με άλλες καλλιέργειες που χρησιμεύουν ως τρόφιμα όπως τα πορτοκάλια, οι ντομάτες ή ο κουρκουμάς.

Επίσης, στις φυτείες οργανικού βαμβακιού ή Ecologically Grown Cotton αποφεύγεται η χρήση γενετικά τροποποιημένων σπόρων, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Χρησιμοποιούμε μόνο βιολογικό βαμβάκι πιστοποιημένο από οργανισμούς που το παρακολουθούν από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν. Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με τους ακόλουθους οργανισμούς:

  • Organic Content Standard (OCS)
  • Global Organic Textile Standard (GOTS)
TAGS