Ρομαντικό και ταυτόχρονα αισθησιακό αυτό το χειμωνιάτικο φόρεμα των Zara

Ανήκει στη νέα συλλογή κι έχει εξαιρετική τιμή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρομαντικό και ταυτόχρονα αισθησιακό αυτό το χειμωνιάτικο φόρεμα των Zara

Η νέα χειμερινή συλλογή των καταστημάτων Zara κρύβει συγκλονιστικά κομμάτια! Ένα από αυτά είναι το παρακάτω μαύρο φόρεμα που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι, κρύβει έναν ρομαντισμό κι έναν αισθησιασμό ταυτόχρονα...

Μπορεί να φορεθεί άνετα και με sneakers αλλά και με γόβες για μια πιο επίσημη έξοδο.

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 39,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 8834/589

Φόρεμα με γιακά, μακριά μανίκια και τονισμένους ώμους. Κρυφές μπροστινές τσέπες στη ραφή. Λεπτομέρεια ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικά κουμπιά σε αντίθεση.

zara φόρεμα

Πανζουρλισμός επίσης επικρατεί στα Zara και γι'αυτό εδώ το φούτερ που είναι σε έκπτωση!

Αυτό το φόρεμα των Zara είναι το αγαπημένο των γυναικών - Τέλειο για το χειμώνα

Αν όχι όλες οι γυναίκες, οι περισσότερες έχουν ένα αγαπημένο φόρεμα. Το κλασικό μαύρο σε οποιοδήποτε μήκος και αν είναι αυτό και αυτό γιατί το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει με όλα και σε όλες. Εμείς σου βρήκε το πιο τέλειο του χειμώνα στα Zara.

Η κάθε γυναίκα πρέπει με το που ανοίγει την ντουλάπα της, να βρίσκει μέσα σε αυτή ένα κλασικό μαύρο φόρεμα και το έχουν πει αγαπημένοι και μεγάλοι στιλίστες. Είναι ένα κομμάτι που μπορεί να θεωρείται απλό, ωστόσο με κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να σε κάνει το επίκεντρο της βραδιάς.

Και αν πιστεύεις ότι μπορείς να το φορέσεις μόνο βράδυ, τότε κάνεις λάθος! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μπορέσεις να το φορέσεις και για ένα καφέ η μια χαλαρή βόλτα για περπάτημα στα μαγαζιά.

Συγκεκριμένα, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα απλό t-shirt από πάνω, πιάνοντας το κόμπο στην μέση και με ένα ζευγάρι sneakers. Αλλιώς αν κάνει κρύο με ένα πουλοβεράκι το οποίο να πιάσει στη μέση του με μια ζώνη για να μην κάθεται μακρύ και άχαρο. Αν δεν θέλεις sneakers, φόρεσε το με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Και done, είσαι έτοιμη!

Αυτό που σου βρήκαμε από τα Zara, σίγουρα θα το αγαπήσεις γιατί έχει μια λεπτομέρεια που το κάνει διαφορετικό από τα υπόλοιπα και δίνει μια πιο σικάτι πινελιά στο στιλ!

Αυτό είναι το τέλειο φόρεμα του χειμώνα από τα Zara που είναι το αγαπημένο των γυναικών

ΜΑΛΛΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ LIMITED EDITION - 69,95 €

Μίντι φόρεμα από 100% μάλλινο ύφασμα. Ντεκολτέ V και τιράντες με αλυσίδες. Λεπτομέρεια άνοιγμα στην πλάτη.

Zara μάλλινο μαύρο φόρεμα

TAGS