Βρες το πιο τέλειο μωβ βέλβετ φόρεμα στα H&M σε συγκλονιστική τιμή!

Τρέξε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βρες το πιο τέλειο μωβ βέλβετ φόρεμα στα H&M σε συγκλονιστική τιμή!

Τα H&M είναι από τις αγαπημένες μας σειρές ρούχων, και πως να μην ήταν άλλωστε αφού τόσο τα ρούχα όσο και τα υποδήματα - αξεσουάρ τους είναι το κάτι άλλο. Το πιο συγκλονιστικό στοιχείο τους, όμως, είναι οι εξαιρετικά χαμηλές τους τιμές και η φοβερή ποιότητα τους. Ένα από τα κομμάτια που φεύγει αρκετά γρήγορα αυτόν τον καιρό είναι ένα εντυπωσιακό βέλβετ φόρεμα.

Το βέλβετ μπορεί να μην είναι και η πιο καινούργια τάση αλλά δεν παύει να χάνει την αξία και την διαχρονικότητα του. Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται από εντυπωσιακά χρώματα, όπως είναι το μωβ. Έσκασε έκτακτη είδηση από το μαγαζί!

Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει τρομερή τιμή και ανέρχεται στα 19,99 μόνο! Για αυτόν τον λόγο σου συνιστώ να τρέξεις να το προλάβεις γιατί άλλο σαν αυτό δεν θα βρεις! Δες εδώ και άλλα φορέματα σαν αυτό.

Μωβ φόρεμα βελβετ Η&Μ

Η&Μ βέλβετ φόρεμα μωβ

Top trend της σεζόν οι δετές μπότες από τα H&M - Τις έχουν όλες οι Instagrammers

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Η&Μ έχει κυκλοφορήσει και η αλήθεια είναι πως ένα κομμάτι που έχουμε ξεχωρίσει με διαφορά είναι αυτές οι υπέροχες δετές μπότες, οι οποίες αποτελούν σε κάθε περίπτωση το top trend της φετινής σεζόν και τις έχουν στην ντουλάπα τους όλες οι instagrammers.

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι πολύ ιδιαίτερο που μπορεί σε κάθε περίπτωση να ανανεώσει το στιλ σου και να κάνει την εμφάνισή σου edgy και τολμηρή.

H&M δερμάτινες μπότες

Τις μπότες αυτές μπορείς άνετα να τις συνδυάσεις με το πιο μοδάτο παλτό γι' αυτή τη σεζόν. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Οι μπότες αυτές κοστίζουν 59,99€ και μπορείς να τις κάνεις δικές σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό μόνο πρόκειται να εξαντληθούν.

TAGS