Τα Zara κυκλοφόρησαν το πιο συγκλονιστικό καπιτονέ μπουφάν σε απίστευτη τιμή

Πρέπει να το φορέσεις φέτος τον χειμώνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα Zara κυκλοφόρησαν το πιο συγκλονιστικό καπιτονέ μπουφάν σε απίστευτη τιμή

Ο χειμώνας είναι εδώ και στη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κυκλοφορούν συγκλονιστικά κομμάτια. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω καπιτονέ μπουφάν!

Η τιμή του είναι απίστευτη για την ποιότητά του και πίστεψέ με θα κλέψεις όλες τις εντυπώσεις...

Αυτό είναι το τέλειο καπιτονέ μπουφάν των Zara

  • ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
  • 49,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 4432/701

Μπουφάν με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Πλαϊνές τσέπες. Κάτω μέρος με ελαστικά κορδόνια προσαρμογής. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

Heat Power: Δοκιμασμένο σε εργαστήρια για να αντέχει σε κρύες θερμοκρασίες μεταξύ 0 ℃ και - 15 ℃, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί για να προσδιορίσουν τις ειδικές ταξινομήσεις της θερμοκρασίας για το εξωτερικό ρούχο.

Zara καπιτονέ μπουφάν

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το μπουφάν των Zara. Είναι πρώτο σε πωλήσεις...

Τo Zara έβαλε σε εξωφρενική τιμή την πιο τέλεια καπιτονέ τσάντα!

Διανύουμε την πιο τέλεια περίοδο, η οποία δεν είναι άλλη από αυτή των εκπτώσεων. Το Ζara μπορεί να έχει λίγο πιο ακριβά κομμάτια αλλά πάντα τολμάει και βάζει πολύ οικονομικές τιμές στις εκπτώσεις, με αποτέλεσμα να φεύγουν όλα τα ρούχα σε χρόνο dt!

Για αυτό και εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε την πιο ουάου τσάντα που έχει δει ποτέ με μόνο 19,99! Συγκεκριμένα, είναι μια μεγάλη τσάντα χιαστί και είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: μαύρο, ασήμι, μπλε και τζιν. Διαθέτει καπιτονέ εξωτερικό μέρος και καπάκι, λουρί ώμου από αλυσίδα με συνδυασμό υλικών και φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Το κλείσιμο είναι με μεταλλικό κομμάτι.

Είμαι σίγουρη πως ανάλογη τσάντα δεν έχεις ξανά δει και πως την έχεις ερωτευτεί κιόλας! Δες εδώ όλα τα κομμάτια που είναι σε προσφορά!

Αυτή είναι η τσάντα:

Zara καπιτονέ τσάντα προσφορά

TAGS