Στα Zara το πιο πουπουλένιο και ζεστό μπουφάν μόνο με 49,95 ευρώ

Θα το φοράς όλο το χειμώνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara το πιο πουπουλένιο και ζεστό μπουφάν μόνο με 49,95 ευρώ

Μόνο στα Zara πρόκειται να βρεις το πιο τέλειο πουπουλένιο και ζεστό μπουφάν, το οποίο θα φοράς συνέχεια φέτος το χειμώνα. Κοστίζει μόνο 49,95€ και θα σε "σώσει" από την ψυχρή εισβολή που έρχεται στον καιρό.

Ένα απλό μαύρο μπουφάν είναι λογικό όλες να έχουμε μέσα στην ντουλάπα μας. Ωστόσο, αν ήρθε η ώρα να το ανανεώσεις με ένα καινούρια ή σου έχει χαλάσει, τότε σου βρήκαμε το κατάλληλο.

Πρόκειται για το πουπουλένιο μπουφάν με επένδυση από φτερά και πούπουλα. Έχει ό0θιο γιακά με ρυθμιζόμενη κρυφή κουκούλα στο εσωτερικό. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα που προσαρμόζεται με ελαστικό κορδόνι, κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή και στο κάτω μέρος με ελαστικά κορδόνια προσαρμογής. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά σούστες στο γιακά.

Είναι για τις πιο καθημερινές και χαλαρές εμφανίσεις σου, ενώ μπορείς να το φορέσεις και άνετα στα χιόνια, αν φέτος είναι όλα καλά με τον κορωνοϊό και κανονίσεις να πας τριήμερο.

Αν ωστόσο δεν είχε τόσο του μπουφάν, σου βρήκαμε, την πιο τέλεια και στιλάτη γούνα από τα Zara, η οποία θα σε "σώσει" από το κρύο του Χειμώνα.

Αυτό είναι το ζεστό και πουπουλένιο μπουφάν των Zara

ΚΟΝΤΟ ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ - 49,95 €

Zara πουπουλένιο μπουφάν

Μόλις κυκλοφόρησαν σε εξαιρετική τιμή αυτά τα 3 μπουφάν των Zara - All day και στιλάτα

Η νέα χειμερινή συλλογή των καταστημάτων Zara κρύβει συγκλονιστικά κομμάτια! 3 από αυτά θα τα βρεις παρακάτω και είναι ότι πρέπει για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που πλησιάζουν την Αθήνα. Αναφερόμαστε φυσικά σε κάποια εξαιρετικά μπουφάν που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες σε πολύ καλή τιμή μάλιστα.

Είναι σε αποχρώσεις ουδέτερες για να ταιριάζουν με όλη σου την γκαρνταρόμπα κι ασυζητητί μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με τζιν, είτε με φόρεμα είτε ακόμα και με φόρμα!

Αυτά είναι τα 3 εξαιρετικά μπουφάν που ξεχωρίσαμε από την συλλογή των Zara

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 49,95 EUR
  • ΕΚΡΟΥ - 4341/705
  • Μουφάν με όρθιο γιακά. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική εσωτερική μανσέτα. Πλαϊνές τσέπες. Κάτω μέρος με ελαστικό τελείωμα. Κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με φερμουάρ.
  • Αυτό το ένδυμα περιλαμβάνει θερμική επένδυση. Αυτό το υλικό είναι μονωτικό και διατηρεί τη θερμότητα του σώματος. Είναι ελαφρύ, αναπνεύσιμο και καθαρίζεται εύκολα.

Zara νέα συλλογή μπουφάν

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 49,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 4432/701
  • Μπουφάν με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Πλαϊνές τσέπες. Κάτω μέρος με ελαστικά κορδόνια προσαρμογής. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.
  • Heat Power: Δοκιμασμένο σε εργαστήρια για να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες μεταξύ - 0 ℃ και - 15 ℃, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί για να προσδιορίσουν τις ειδικές ταξινομήσεις της θερμοκρασίας για το εξωτερικό ρούχο.

Zara οικονομικά μπουφάν

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΕΦΕ VINYL ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 49,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 8073/825
  • Μπουφάν με όρθιο γιακά, κουκούλα και μακρύ μανίκι με τελείωμα σε φερμουάρ. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

Zara μπουφάν καπιτονέ

Μπορείτε να συνδυάσετε τα μπουφάν αυτά με ένα συγκλονιστικό φλατ μποτάκι που κυκλοφορεί στα Zara και το έχουν φορέσει μάλιστα κι αρκετές διάσημες. Δείτε το εδώ.

TAGS