Στα Zara τα παπούτσια της Ζενεβιέβ - Νούμερο ένα στις τάσεις

Πάθαμε πλάκα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα Zara τα παπούτσια της Ζενεβιέβ - Νούμερο ένα στις τάσεις

Το βράδυ της Δευτέρας (07/10) άκρως εντυπωσιακή εμφανίστηκε η Ζενεβιεβ για ακόμη μια φορά στο πλατό του GNTM αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό. Αυτό που έκλεψε πάντως την παράσταση ήταν η επιλογή των παπουτσιών!

Η νέα κριτής του GNTM μας επιβεβαιώνει καθημερινά την γνώση της πάνω στο τι εστί μόδα και δεν έχουμε καμία αμφιβολία πάνω σε αυτό. Παρέα με την Βίνα Θεοφώτιστου δημιούργησε το πιο μοδάτο σύνολο συνδυάζοντας ένα θηλυκό ασπρόμαυρο φόρεμα με παπούτσια.. από άλλον πλανήτη!

Δες παρεμπιπτόντως και τα καινούργια τατουάζ της!

Οι high combat boots είναι η νέα τάση της μόδας και σίγουρα ένα παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από την χειμερινή σου συλλογή. Είναι άνετες, συνδυάζονται με τα πάντα και φοριούνται εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι μπότες ήταν αυτές:

Μπότες ζενεβιεβ

Και επειδή είμαι σίγουρη ότι άρχισες να τις ψάχνεις παντού, στις βρήκα ήδη!

Zara μπότες

Μπορείς να τα βρεις στα Zara σε οικονομική τιμή και σε άλλα παρόμοια σχέδια! Δες τα εδώ όλα!

Ανάρπαστο το Zara φόρεμα που φόρεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Είναι μαύρο, εξώπλατο και κοστίζει μόνο 18 ευρώ

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που φορά ένα μαύρο εξώπλατο φόρεμα από τα Zara, ενθουσιάζοντας τις followers. Το Youweekly.gr έψαξε και... το βρήκε μόνο για εσένα! Κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ και πρέπει να το κάνεις δικό σου.

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί παρακολουθούμε πλέον στην καρέκλα του κριτή του GNTM 3. Εναλλακτική, θέλει πάντα το κάτι παραπάνω από τους διαγωνιζόμενους και δε φοβάται να σκεφτεί out-of-the-box, δίνοντας τη θετική της ψήφο στα αγόρια ή τα κορίτσια που βλέπει ως πολλά υποσχόμενα ταλέντα στον χώρο του μόντελινγκ.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram δεν παραλείπει να μας δώσει μια γεύση από τα γυρίσματα της εκπομπής.

Η ίδια, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του Greece’s Next Top Model. Στη ανάρτηση, η Ζενεβιέβ Μαζαρί φορά ένα μαύρο, εξώπλατο φόρεμα από τα Zara, το οποίο αντικατοπτρίζει ιδανικά το εναλλακτικά chic στιλ της.

Αυτό είναι το μαύρο εξώπλατο φόρεμα των Zara που φόρεσε μέχρι και η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Zara μαύρο εξώπλατο φόρεμα

Με ένα ζευγάρι λευκά sneakers μπορεί πολύ άνετα να φορεθεί το πρωί, ενώ με γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσά κοσμήματα μετατρέπεται στο ιδανικότερο βραδινό outfit.

Νούμερα 1 σε πωλήσεις επίσης είναι κι αυτά τα Migato παπούτσια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

zara.com