Με δύο ολοκαίνουργια τατουάζ σημάδεψε το σώμα της η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Δείτε τι συμβολίζουν

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Με δύο ολοκαίνουργια τατουάζ σημάδεψε το σώμα της η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η πολυαγαπημένη Ζενεβιέβ Μαζαρί, κριτής του GNTM3, αποφάσισε να σημαδέψει το σώμα της με δύο ολοκαίνουργια τατουάζ. Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς και έντονη περιέργεια είναι ο συμβολισμός τους.

Τα νέα της τατουάζ που βρίσκονται στους αντίχειρές της είναι δύο αρχικά. Σε ποιόν/ποιούς όμως ανήκουν άραγε; Δε θα σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία! Τα αρχικά αυτά ανήκουν στα δύο παιδιά της, συγκεκριμένα το Ρ αντιστοιχεί στο Ροσαλία και το Μ στο Μίσα!

Δείτε τη φωτογραφία από το instagram:

Μαζαρί Ζενεβιέ Νέα Τατουάζ

Ζενεβιέ Μαζαρί Τατουάζ Ανάρτηση Instagram

Η κίνηση της Ζενεβιέβ ήταν εξαιρετικά γλυκιά και συγκινητική, ενώ δήλωσε επίσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την επιθυμία της να συνεχίσει και με "μανίκια" ταττού .

Αναμένουμε να το δούμε!

Το GNTM 3 ξεκινάει σύντομα και όλοι ανυπομονούμε γι'αυτό! Δείτε τη φωτογραφία των κριτών σε εμφάνισή τους!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σου δείχνει το πιο λαχταριστό γεύμα που "τρελαίνει" τα παιδιά της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μία μανούλα που μένει στο σπίτι και κάνει τα πάντα! Έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, το λαχταριστό γεύμα που ετοίμασε και κατάφερε να "τρελάνει" τα παιδιά της!

Τώρα που είμαστε όλη μέρα στο σπίτι είναι μία καλή ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τις μαγειρικές μας ικανότητες και να δοκιμάσουμε συνταγές που δεν έχουμε προσπαθήσει να φτιάξουμε ποτέ ξανά.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σου έχει την τέλεια συνταγή για κοτόπουλο με βουτυράτα καρότα που είναι σίγουρο πως μόλις τη δοκιμάσουν τα παιδιά σου θα πάθουν πλάκα!

Η αγαπημένη art director που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το GNTM, δημοσίευσε χθες βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από insta story μέσα από τα οποία περιγράφει με λεπτομέρειες το φαγητό που ετοίμασε για την οικογένειά της και από τις φωτογραφίες φαίνεται πεντανόστιμο.

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει βάλει μια παύση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και απολαμβάνει τον άφθονο ελεύθερο χρόνο που έχει μαζί με την οικογένειά της. Καθημερινά βρίσκει δημιουργικέ ασχολίες για να περάσει την ώρα της και μπορούμε να πούμε πως η μαγειρική είναι σίγουρα μία από αυτές.

Πέρα από τη μαγειρική ωστόσο, Ζενεβιέβ Μαζαρί αφιερώνει αρκετό χρόνο στα παιδιά της, τα οποία μάλιστα τις προηγούμενες μέρες τα έστρωσε στη δουλειά.

Ζενεβιέβ Μαζαρί instagramΖενεβιέβ Μαζαρί συνταγή για κοτόπουλοΖενεβιέβ Μαζαρί μαγειρική