GNTM 3: Βίκυ Καγιά - Δημήτρης Σκουλός - Ζενεβιέβ Μαζαρί και Άγγελος Μπράτης στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Η τετράδα «φωτιά» όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Βίκυ Καγιά - Δημήτρης Σκουλός - Ζενεβιέβ Μαζαρί και Άγγελος Μπράτης στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία

H κριτική επιτροπή στον 3ο κύκλο του GNTM είναι «φωτιά». Δείτε την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλός, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Μπράτη, στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία, έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.

Φέτος, η κριτική επιτροπή μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, καλωσόρισε ένα νέο μέλος. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί την οποία λατρέψαμε με τις απίστευτες ατάκες της, θα έχει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πιο ενεργό ρόλο.

Αυτή είναι η φωτογραφία με την Βίκυ Καγιά τον Δημήτρη Σκουλό τον Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Μπράτης στο GNTM 3

Με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει οι 4 κριτές, βρήκαν λίγο χρόνο και πόζαραν μαζί σε φωτογραφία, την οποί δημοσίευσε η Ζενεβιέβ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«@gntmgr band και όμως φέτος θα κατακτήσουμε και το πεντάγραμμο. να περιμένετε τα μουσικά βραβεία @starchanneltv @vickykaya_ @angelosbratis @skoulos», έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε. Δείτε ωστόσο, πως είχε σχολιάσει ο Γιώργος Καράβας την Βίκυ Καγιά.

GNTM 3 Βίκυ Καγιά Δημήτρης Σκουλός Ζενεβιέβ Μαζαρί Άγγελος Μπράτης

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία στα παρασκήνια του GNTM 3 με το νέο πρόσωπο της ομάδας

Από Σεπτέμβρη ξεκινάει το GNTM 3 και οι 4 κριτές είναι έτοιμοι να βρουν το επόμενο Next top model της Ελλάδας. Τα γυρίσματα ωστόσο, έχουν αρχίσει και η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στη φόρα την πρώτη της φωτογραφία από τα παρασκήνια με το νέο πρόσωπο της ομάδας της.

Νέα μέλη έχουν προστεθεί στο καινούριο κύκλο του GNTM, μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου. Πρόσωπα, που για πρώτη φορά θα δούμε σε αυτούς τους ρόλους.

Ένα από αυτά είναι ο Γιώργος Καράβας, ο οποίο είναι ο coach των αγοριών μέσα στο παιχνίδι. Ήδη και ο ίδιος έχει κάνει τα πρώτα του γυρίσματα και η Βίκυ Καγιά, θέλησε να τον καλωσορίσει και επίσημα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο τους, πόζαραν στο φακό πίσω από τις κάμερες και όπως ήταν επόμενο τα likes, όπως και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, έπεσαν σαν την βροχή. Δείτε ωστόσο εδώ, όσα δεν γνώριζες για τον Γιώργο Καράβα, που κάνει χαμό στο Instagram. Οι φωτογραφίες του μοιράζουν εγκεφαλικά.

Βίκυ Καγιά Γιώργος Καράβας GNTM 3