Η Ζενεβιέβ Μαζαρί "έστρωσε" τα παιδιά της στην δουλειά - 'Εάν βαριούνται..."

Δείτε τι τα έβαλε να κάνουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μένει με την σειρά της στο σπίτι και είχε μια ιδέα για το πώς να μην βαριούνται τα παιδιά της κλεισμένα μέσα! Μάλιστα η ίδια ανέβασε και σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε την αν "στρώνει" στην δουλειά τα παιδιά της!

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram η art director του GNTM θέλησε να δώσει μια ιδέα στις μανούλες για το πώς μπορούν αυτές τις ημέρες να απασχολούν τα παιδιά τους, καθώς λόγω και του κορωνοϊού (που έχει φέρει πλέον και απαγόρευση της κυκλοφορίας) όλοι μας περνάμε πολύ χρόνο μέσα και ψάχνουμε τρόπους για να απασχοληθούμε.

Πολλές είναι οι διάσημες μαμάδες που με αναρτήσεις τους μας δείχνουν πως να περάσουμε τον χρόνο μας με τα παιδιά μας αυτές τις ημέρες που έχουμε κλειστεί μέσα. Το μαγείρεμα αλλά και η ζωγραφική είχαν την τιμητική τους ωστόσο τώρα η Ζενεβιέβ έρχεται να δώσει και μια ακόμα ιδέα. Ποια είναι αυτή;

Ποια δουλειά έβαλε τα παιδιά της να κάνουν η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Τα "έστρωσε" κανονικά!

Έχουμε και λέμε λοιπόν η art director αποφάσισε να βάλει τα παιδιά της να κάνουν μια από τις δουλείες του σπιτιού! Καθόλου άσχημη η ιδέα της.

"Εάν βαριούνται μπορούν να κάνουν τις δουλειές που βαριέσαι εσύ να κανείς!! Λέω εγώ τώρα!!!" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram και μας έδειξε τα παιδάκια της να πλένουν τα πιάτα! Να πούμε ότι η ίδια πριν λίγες ημέρες είχε στείλει και ένα μήνυμα για τον κροωνοϊό. Τι είχε πει στις μανούλες;

Ορίστε και το ποστ που έκανε με τα παιδιά της να πλένουν τα πιάτα