Μόνο για τις τολμηρές η πιο 90's φούστα από τα Zara

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόνο για τις τολμηρές η πιο 90's φούστα από τα Zara

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι πως μερικά από τα κομμάτια είναι πραγματικά μοναδικά, όπως για παράδειγμα αυτή η 90's φούστα που εντοπίσαμε και είναι σίγουρα, μόνο για τις πιο τολμηρές πελάτισσες.

Είναι γνωστό πως τον τελευταίο χρόνο, η μόδα της δεκαετίας του 90 έχει επιστρέψει πιο ανανεωμένη από ποτέ και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι!

Τα Zara έχουν δείξει μεγάλη λατρεία σε αυτό το στιλιστικό flashback και έτσι σε κάθε συλλογή που βγάζουν βλέπουμε ένα σωρό κομμάτια που μας ταξιδεύουν πίσω στην δεκαετία του 90 και μπορούν να αναδείξουν με τον πιο ιδανικό τρόπο κάθε γυναικείο σώμα.

Αυτή είναι η πιο 90's φούστα από τα Zara που είναι μόνο για τολμηρές

Η συγκεκριμένη φούστα είναι βελούδινη και ψηλόμεση, ενώ έχει ένα χρώμα μπλε - μωβ που σίγουρα αποτελεί μία καλή λύση αν φέτος το χειμώνα έχεις αποφασίσει να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα μαύρα και τα γκρι.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν ξέρεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες για ένα πρωινό look ή ακόμα και για το βράδυ, ενώ μην διστάσεις να τη φορέσεις στις εμφανίσεις του πρωί με ένα t-shirt και ένα ανατρεπτικό πανωφόρι. Βέβαια, μπορείς να το φορέσεις και με αυτά τα παπούτσια από τα Zara που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες!

Zara φούστα βελούδινη

Η συγκεκριμένη φούστα βγαίνει μόνο σε αυτή την απόχρωση και κοστίζει 25,95€ ενώ στα Zara μπορείς να βρεις και το ασορτί μπλέιζερ για να κάνεις τον πιο μοναδικό συνδυασμό στο πιο υπέροχο χρώμα. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS