Το απόλυτο must για τον χειμώνα του 2021 οι δετές μπότες από τα Zara

Τις φοράνε όλες οι fahsion bloggers

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το απόλυτο must για τον χειμώνα του 2021 οι δετές μπότες από τα Zara

Το καλοκαίρι μας έχει πλέον αφήσει οριστικά και εμείς σου βρήκαμε από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, τις πιο μοδάτες δετές μπότες που θα αποτελέσουν, το απόλυτο must για τον χειμώνα του 2021.

Η μόδα των 90's έχει επιστρέψει για τα καλά και μαζί της, οι αγαπημένες τρακτερωτές μπότες και τα μποτάκια που δίνουν ένα πιο grunge ύφος στα καθημερινά σου look.

Τα Zara έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση για τις πελάτισσές τους και μάλιστα στην καλύτερη τιμή. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν αποφασίσεις τελικά να κάνεις δικές σου αυτές τις μπότες, δε θα θες να τις βγάλεις ούτε στιγμή από πάνω σου και θα καταφέρεις να τις συνδυάσεις με τα περισσότερα ρούχα που έχεις μέσα στην ντουλάπα σου.

Αυτές είναι οι δετές μπότες από τα Zara που θα αποτελέσουν το απόλυτο trend για τον χειμώνα του 2021

Ψηλή απλή μαύρη μπότα. Σταυρωτά λουριά με λεπτομέρεια με αγκράφες. Τσέπη στο πίσω μέρος που κλείνει με φερμουάρ στο πόδι. Θηλιά στο πίσω μέρος. Τρακτερωτή εξωτερική σόλα. Κλείσιμο με κορδόνια και φερμουάρ στο εσωτερικό.

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι πολύ ιδιαίτερο και πολύ βολικό. Θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις με τι παπούτσι θα συνδυάσεις το look σου.

Μάλιστα, θα μπορούσες να δοκιμάσεις τις συγκεκριμένες μπότες με αυτή την πανέμορφη φούστα με αέρα από τα 90's που βρήκαμε στα Zara. Δες την εδώ.

δετές μπότες Zara

Οι μπότες αυτές κοστίζουν 69,99€ και μπορείς να τις κάνεις δικές σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό μόνο πρόκειται να εξαντληθούν, αφού πρόκειται για ένα κομμάτι που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες φέτος το χειμώνα.

TAGS