Νούμερο 1 στην προτίμηση των γυναικών αυτό το Zara μποτάκι! Για μοναδικές street εμφανίσεις...

Είναι συγκλονιστικό κομμάτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νούμερο 1 στην προτίμηση των γυναικών αυτό το Zara μποτάκι! Για μοναδικές street εμφανίσεις...

Η χειμερινή συλλογή παπουτσιών των Zara είναι απλά μοναδική! Μέσα από αυτήν ξεχωρίσαμε ένα μποτάκι που θα καταλάβει τη νούμερα 1 θέση στην καρδιά σου! Πρωταγωνιστεί σε πολλά fashion shows τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού!

Είναι μποτάκι ψηλό και πρέπει να το εντάξεις σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου! Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ και σίγουρα ταιριάζει με τα πάντα, είτε με φόρεμα, είτε με φούστα, είτε με τζιν!

Αυτό είναι το μοναδικό Zara μποτάκι που σου προτείνουμε

ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 69,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 2106/610
  • Μαύρο δερμάτινο ίσιο μποτάκι. Δερμάτινο πάνω μέρος. Θηλιά πίσω και μπροστά. Κλείσιμο με κορδόνια και φερμουάρ στο εσωτερικό.
  • AIRFIT®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.
  • Ύψος τακουνιού: 4 cm

Zara μποτάκι

Δες κι αυτό εδώ το παπούτσι των Zara που έχει δημιουργήσει ουρές στα καταστήματα!

Συνδύασε το συγκεκριμένο μποτάκι των Zara με αυτό το φόρεμα από την ίδια εταιρεία

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο Zara; Κανείς! Ποιος μπορεί να αντισταθεί στις εκπτώσεις; Επίσης κανείς! Και όταν τα δύο αυτά συνδυάζονται, είναι το καλύτερο όνειρο μιας γυναίκας! Για αυτό και εγώ σου βρήκα το πιο κουλ και μοδάτο φόρεμα σε animal print -μιας και είναι φοβερή τάση- και η τιμή του είναι απλά συγκλονιστική!

Tο συγκεκριμένο είναι ένα κοντό φόρεμα με όρθιο γιακά και δετή κορδέλα. Μακρύ μανίκι puff που καταλήγει σε μανσέτα. Ελαστική μέση. Φόδρα. Ζώνη με φοδραρισμένη αγκράφα από το ίδιο ύφασμα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπιά.

Το καλύτερο είναι ότι φοριέται όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ότι παπούτσι θες και σε όποιο μέρος θες. Και εννοείται πώς αναδεικνύει φοβερά όλους τους σωματότυπους.

Τέλειο; Τέλειο! Οικονομικό; Φουλ!

Φόρεμα ανιμαλ πριντ zara

TAGS