Zara: Κομψό και οικονομικό! Αυτό είναι το κορυφαίο παντελόνι στο e-shop για τον χειμώνα 2021

Νούμερο 1 σε πωλήσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: Κομψό και οικονομικό! Αυτό είναι το κορυφαίο παντελόνι στο e-shop για τον χειμώνα 2021

Αυτό το Zara παντελόνι που θα δεις παρακάτω είναι η τελευταία λέξη της μόδας για τον χειμώνα του 2021 και στο e-shop κοντεύει να εξαφανιστεί! Είναι κομψό, all day και άκρως οικονομικό!

Μπορείς να το φορέσεις είτε με sneakers είτε με ψηλά για πιο σικ εμφανίσεις και να το συνδυάσεις με ότι μπλουζάκι θες. Είναι και ψηλόμεσο που κολακεύει σχεδόν όλα τα σωματότυπα!

Αυτό είναι το Zara παντελόνι που θα φοράνε όλες τον χειμώνα του 2021

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΥΦΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 29,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 4387/063
  • Ψηλόμεσο παντελόνι με ζώνη. Μπροστινές τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλική κόπιτσα.

Zara παντελόνι

Κι αν το συνδυάσεις με αυτή την γούνα Zara θα το πας σε άλλο επίπεδο!

Αυτό το Zara jogger παντελόνι είναι το διαμάντι της νέας συλλογής - Άνετο και οικονομικό

Η νέα χειμερινή συλλογή των καταστημάτων Zara κρύβει αρκετά διαμάντια. Ένα από αυτά και το συγκεκριμένο jogger παντελόνι που κυκλοφόρησε και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι τόσο άνετο και το πιο βασικό, είναι οικονομικό για να μπορούν να το έχουν όλες και θα το έχουν.

Για να προλάβεις, λοιπόν, πρώτη να το αποκτήσεις και να σε ζηλέψουν όλες τρέξε στο πιο κοντινό κατάστημα της περιοχής σου και ζήτα το, αφού το δεις πρώτα στην παρακάτω φωτογραφία.

Αυτό είναι το συγκλονιστικό Zara jogger παντελόνι της νέας συλλογής

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ JOGGER ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 25,95 EUR
  • ΓΚΡΙ - 1478/253
  • Ψηλόμεσο παντελόνι με ίσιο μπατζάκι. Λάστιχο στη μέση και κορδόνι προσαρμογής. Τσέπες με ρέλι μπροστά και ψεύτικη πίσω τσέπη με ρέλι.
  • Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απόβλητα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Zara jogger παντελόνι

Εδώ σου έχουμε βρει και 3 Zara μπλουζάκια με στάμπα για να το συνδυάσεις τέλεια, είτε πρωί το φορέσεις, είτε βράδυ!

Ανακυκλωμένος πολυεστέρας

Ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας παράγεται από ανακυκλωμένο πλαστικό PET, όπως αυτό που περιέχουν τα πλαστικά μπουκάλια.

Κάθε φορά που απορρίπτετε ένα πλαστικό μπουκάλι στον κάδο ανακύκλωσης, μεταφέρεται σε μονάδα επιλογής και διαλογής απορριμμάτων. Εκεί οι διαφορετικοί τύποι πλαστικού διαχωρίζονται για να αποκτήσουν έναν καλύτερο προορισμό. Το πλαστικό PET καθαρίζεται, συνθλίβεται και ανακυκλώνεται σε μια νέα ίνα ανακυκλωμένου πολυεστέρα.

Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να δώσουμε νέα ζωή στα πλαστικά απόβλητα και να μειώσουμε την κατανάλωση παρθένων πρώτων υλών μέσω μιας διαδικασίας που καταναλώνει λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια και δημιουργεί λιγότερα απόβλητα.

Το αναδημιουργημένο νήμα έχει παρόμοιες ιδιότητες με τον παρθένο πολυεστέρα: είναι γερό, ανθεκτικό, διαρκεί και μπορεί πάντα να ανακυκλωθεί εκ νέου.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένο πολυεστέρα πιστοποιημένο από οργανισμούς που το παρακολουθούν από την προέλευση μέχρι το τελικό προϊόν. Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με τους ακόλουθους οργανισμούς:

  • Global Recycled Standard (GRS)
  • Recycled Content Standard (RCS)
TAGS