Μόλις ήρθε στα Zara το πιο απίστευτο μπουφάν - Mαύρο και καπιτονέ

Κοστίζει κάτι λιγότερο από 50 €

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόλις ήρθε στα Zara το πιο απίστευτο μπουφάν - Mαύρο και καπιτονέ

Στη νέα συλλογή των Zara μόλις ήρθε ένα μπουφάν, το οποίο είναι μαύρο, καπιτονέ και απλά απίστευτο. Πρόκειται να σου κρατήσει συντροφιά όλο το χειμώνα, καθώς είναι πολύ ζεστό και χουχουλιάρικο.

Τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν πέσει και έχει πιάσει αρκετό κρύο, σίγουρα ψάχνεις το κατάλληλο μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή και δεν θα αναγκαστείς να φορέσεις από μέσα ένα σορό μπλούζες και πουλόβερ.

Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι το κατάλληλο! Ενώ λόγω του χρώματος του, αφού είναι μαύρο, ταιριάζει με όλα τα ρούχα της ντουλάπας σου. Επίσης, αν είσαι από τις "μανιακές" γυναίκες που ταιριάζουν τα ρούχα με τα χρώματα τους, τότε και σε αυτό, αυτό το μπουφάν... κερδίζει.

Ταιριάζει επίσης, με αθλητικό στιλ, everyday, αλλά και φούστες. Αν θέλεις να το φορέσεις και στις πιο καλές εξόδους σου, όπως για ένα χαλαρό ποτό, μην το τολμήσεις, παρά μόνο αν είσαι ειδική στη μόδα και γνωρίζεις πως να το συνδυάσεις σωστά.

Αυτό είναι το απίστευτο μαύρο καπιτονέ μπουφάν των Zara

Καπιτονέ μπουφάν με συνδυασμό υφάσματος - 49,95 €

Λεπτομέρειες: Μπουφάν καπιτονέ water repellent με όρθιο γιακά. Αποσπώμενη κουκούλα με φερμουάρ. Μακρύ μανίκι που προσαρμόζεται με λουρί σκρατς. Πλαϊνές τσέπες. Ύφασμα στην ίδια απόχρωση. Κάτω μέρος ρυθμιζόμενο με κορδόνι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά σούστες.

Επίσης, είναι δοκιμασμένο σε εργαστήρια για να αντέχει σε κρύες θερμοκρασίες μεταξύ 0 ℃ και - 15 ℃, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί για να προσδιορίσουν τις ειδικές ταξινομήσεις της θερμοκρασίας για το εξωτερικό ρούχο.

Zara μαύρο καπιτονέ μπουφάν

Να πούμε πως και η χειμερινή συλλογή παπουτσιών των Zara είναι απλά μοναδική. Μέσα από αυτήν μάλιστα, ξεχωρίσαμε ένα μποτάκι που θα καταλάβει τη νούμερα 1 θέση στην καρδιά σου και πρωταγωνιστεί σε πολλά fashion shows τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού.

TAGS