Σε απίστευτη προσφορά τα μποτάκια - κόσμημα από τα Zara

Δεν γίνεται να λείπουν από τη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε απίστευτη προσφορά τα μποτάκια - κόσμημα από τα Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε, εντοπίσαμε για εσένα τα μποτάκια που αποτελούν το απόλυτο κόσμημα για τα πόδια σου από τα καταστήματα Zara και αυτές τις μέρες, ενόψει του νέου lockdown βρίσκονται σε απίστευτη προφορά.

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει στη συλλογή της ένα ζευγάρι μποτάκια που να μπορεί να τα φορέσει σε κάθε περίσταση και να την κάνουν να ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος.

Τα Zara έχουν βάλει εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα και έτσι πλέον μπορείς να κάνεις δικά σου μοναδικά κομμάτια, πολύ καλής ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές. Άλλωστε σε λίγες εβδομάδες το lockdown τελειώνει και θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις εξόδους μας.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια που βρήκαμε για εσένα στα Zara είναι μπορντό και λουστίνι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις αφού άνετα συνδυάζονται τόσο με φόρεμα ή φούστα όσο και με παντελόνια και ολόσωμες φόρμες.

Μία καλή ιδέα θα ήταν να τα φορέσεις με μία μίντι φούστα. Δες εδώ μία που βρήκαμε στα Zara και μάλιστα στη φόρεσε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή της και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Αυτά είναι τα μποτάκια - κόσμημα από τα Zara που βρίσκονται σε απίστευτη προσφορά

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να το συνδυάσεις με πολλά ρούχα από την ντουλάπα σου.

Zara μπορντό μποτάκια

Τα μποτάκια αυτά βγαίνουν μόνο σε μία απόχρωση και όπως σου είπαμε βρίσκονται σε έκπτωση. Από 45,99€, μπορείς να τα κάνεις δικά σου με 29,99€. Θα τα βρεις εδώ, θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς απομένουν μόνο λίγα κομμάτια και σύντομα θα εξαντληθούν.

TAGS