Μοναδικό σχέδιο αυτό το Zara μποτάκι - Από 30 ευρώ τώρα μόνο 17

Είναι πρώτο σε πωλήσεις στο e-shop μετά το lockdown

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοναδικό σχέδιο αυτό το Zara μποτάκι - Από 30 ευρώ τώρα μόνο 17

Τι κι αν τα καταστήματα Zara παραμένουν κλειστά; Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις τις αγορές σου μέσω e-shop αφού ενημερωθείς πως στα εκπτωτικά κομμάτια ξεχώρισε το μποτάκι που θα δεις παρακάτω! Μπορείς να το βρεις στην απίστευτη τιμή των 17 ευρώ από σχεδόν 30!

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ τόσο με τζιν όσο και με φόρεμα! Θα απογειώσει σίγουρα τις εμφανίσεις σου.

Αυτό είναι το μοναδικό μποτάκι των Zara - Τώρα σε έκπτωση, μόνο με 17 ευρώ!

ΜΠΟΤΙΝΙ ΜΕ MΕΤΑΛΛΙΖΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • Από 29,95 EUR τώρα μόνο 16,99 EUR
  • -40%
  • ΜΑΥΡΟ - 3131/610
  • Μαύρο μποτάκι με τακούνι. Μαλακό εξωτερικό μέρος. Μεσαίο τακούνι μεταλλιζέ. Τετραγωνισμένη μύτη. Κλείσιμο με εσωτερικό φερμουάρ.
  • AIRFIT®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.
  • Ύψος τακουνιού: 7 cm

Zara μποτάκι

Επίσης, να σε ενημερώσουμε πως στα Zara ξεπουλάει σαν τρελή κι αυτή εδώ η φούστα που φόρεσε προσφάτως η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ονειρεμένο: Το cowboy μποτάκι από τα Zara σε σοκαριστική τιμή

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Zara, εντοπίσαμε ένα πολύ κομψό cowboy μποτάκι, το οποίο βρίσκεται σε έκπτωση και η τιμή του είναι απλά σοκαριστική. Μη χάσεις την ευκαιρία να του ρίξεις μία ματιά και να το κάνεις δικό σου.

Τα καταστήματα Zara έχουν κάνει 15ήμερο εκπτώσεων και έτσι πολλά από τα κομμάτια της νέας συλλογής βρίσκονται σε προσφορά. Ένα από αυτά είναι και τα μποτάκια που βρήκαμε για εσένα από τα Zara.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τα συνδυάσεις με τα περισσότερα looks σου, ενώ είναι σίγουρο πως θα σε κάνουν να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Μπορείς μάλιστα να τα συνδυάσεις, με αυτή την κομψή φούστα που φόρεσε πριν από μερικές μέρες η Ζέτα Μακρυπούλια από τα Zara.

Αυτό είναι το cowboy μποτάκι από τα Zara που βρίσκεται σε σοκαριστική τιμή

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της για φέτος το χειμώνα.

Zara cowboy μποτάκια

Τα μποτάκι αυτά βρίσκονται σε έκπτωση και έτσι από 39,95€, μπορείς να το βρεις στα 22,95€. Κάντο δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό μόνο πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS