Απίστευτο! Χοντρό μπουφάν στα Bershka μόνο με 23,99 ευρώ

Τρέξε να το προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο! Χοντρό μπουφάν στα Bershka μόνο με 23,99 ευρώ

Απίστευτες είναι οι προσφορές που θα βρεις στις αλυσίδες ένδυσης, λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Εμείς σου βρήκαμε συγκεκριμένα, ένα μπουφάν χοντρό που κοστίζει μόνο 23,99 € και υπάρχει στα Bershka.

Μπορεί να έχουμε lockdown, ωστόσο οι αγορές μπορούν να γίνουν διαδικτυακά και να έρθουν αυτά που θα αγοράσεις έξω από την πόρτα σου χωρίς να χρειαστεί να βάλεις την μάσκα σου και να βγεις έξω.

Ενώ, κάποια στιγμή το lockdown θα τελειώσει και θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας. Για αυτό και τι καλύτερο από το να έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ένα μπουφάν, το οποίο θα έχεις αγοράσει φουλ οικονομικά;!

Πρόκειται για το ολογραφικό χοντρό μπουφάν των Bershka σε μπλε σκούρο χρώμα.

Αυτό είναι το μπουφάν τον Bershka που κοστίζει 23,99 €

Bershka χοντρό μπουφάν εκπτώσεις

Επίσης, παραλήρημα έχει προκαλέσει σε όλες τις γυναίκες το μαύρο τζιν παντελόνι που θα βρεις στα Bershka και είναι μια από τις hot τάσεις του φετινού χειμώνα. Το συγκεκριμένο στιλ, βλέπουμε να κοσμεί σχεδόν όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων ένδυσης, καθώς από τότε που έκανε την εμφάνιση του, πολλές είναι οι γυναίκες που το αγοράζουν και το φοράνε τόσο στην καθημερινότητα τους, όσο και στις πιο βραδινές εξόδους.

Bershka: Συγκλονιστικό το δερμάτινο σακάκι μόνο με 29,99 ευρώ

Αν ψάχνεις ένα πανωφόρι για αυτή την εποχή που ούτε έχει πολύ κρύο ούτε ζέστη τότε αυτό που βρήκαμε στα Bershka είναι το ιδανικό για εσένα!

Δερμάτινο σακάκι σε ίσια γραμμή απλό και ταυτόχρονα πολύ στυλάτο για να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου!

Κόστίζει μόνο 29,99 ευρώ και βγαίνει σε μαύρο χρώμα. Είναι τόσο ζεστό όσο χρειάζεσαι και μπορεί να φορεθεί απο το πρωί με τζιν παντελόνι μέχρι το βράδυ με φόρεμα! Ένα τέτοιο σακάκι συνδιάζεται μοναδικά και με φούστες τις οποίες το bershka έχει σε έκπτωση και μπορείς να τις κάνεις δικές σου!

Σακάκι bershka

Μπορείς να το κάνει δικό σου με ένα κλικ εδώ!

TAGS