Καταπληκτική μαύρη τσάντα στα Zara μόνο με 16,99 ευρώ

Είναι σούπερ και θα σε βοηθήσει πολύ αν έχεις πολλά πράγματα να βάλεις μέσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταπληκτική μαύρη τσάντα στα Zara μόνο με 16,99 ευρώ

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα Zara, και στα αξεσουάρ σου βρήκα μια καταπληκτική μαύρη τσάντα που δεν θα κουραστείς ποτέ να κρατάς στις βόλτες σου αλλά και στις υποχρεώσεις σου. Κοστίζει μόνο 16,99€ με την προσφορά, από 30€ που ήταν η αρχική της τιμή.

Τα Zara εν μέσω προσφορών, σου δίνουν την δυνατότητα να βρεις τα αγαπημένα σου κομμάτια, αλλά και κομμάτια που βρίσκονται στα trends της μόδας και πολύ χαμηλές τιμές. Από ρούχα, μέχρι παπούτσια και διάφορα αξεσουάρ.

Την συγκεκριμένη τσάντα ωστόσο θα την λατρέψεις, καθώς είναι πολύ άνετη και βολική και όλες πρέπει να έχουμε μια παρόμοια στη συλλογή μας. Μπορεί να κρατηθεί παντού. Ενώ, κάτω από 20 ευρώ στα Zara θα βρεις το πιο άνετο κολάν που φοράνε όλες οι γυναίκες.

Αυτή είναι η καταπληκτική μαύρη τσάντα των Zara που κοστίζει μόνο 16,99 €

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ - Από 29,95 € μόνο με 16,99 €

Τσάντα shopper με colour μαύρο. Τοπ με ραφή στο κέντρο. Λουριά ώμου. Φόδρα με τσέπες. Κλείσιμο με φερμουάρ.

Zara μαύρη τσάντα

Μπορεί να συνδυάσεις την μαύρη τσάντα με αυτό το εκπτωτικό παλτό επίσης από τα Zara

Τα Zara όπως και πολλές άλλες αλυσίδες υποδηματων και ενδυμάτων, έχουν ξεκινήσει τις εκπτώσεις και γίνεται χαμός. Μάλιστα, σου βρήκα ένα παλτό το οποίο προκαλεί παραλήρημα με την απίστευτη προσφορά του. Κοστίζει μόνο 35€.

Το παλτό είναι το κατάλληλο πανωφόρι για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να φορεθεί το πρωί στο γραφείο ή για τι εξωτερικές σου δουλειές, για έναν καφέ ή φαγητό, αλλά και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι - Για όταν ανοίξουν τα μαγαζιά αφού από Τρίτη όλα κλείνουν.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο πλατό που σου βρήκα είναι πολύ ζεστό και σίγουρα δεν θα το βγάλεις από πάνω σου. Ενώ, η κουκούλα με μαλλί που έχει το κάνει ακόμη πιο χουχουλιάρικο.

Βέβαια, αν δεν είναι των παλτό, σου έχω βρει και το πιο ζεστί μπουφάν του χειμώνα που μόλις πριν λίγες ημέρες έφτασε στα Zara και μπορείς να το βρεις και εσύ στη διαδικτυακή του πλατφόρμα και να το αγοράσεις online. Είναι μαύρο καπιτονέ και απίστευτο.

Αυτό είναι το γυναικείο παλτό των Zara που με την έκπτωση του έχει προκαλέσει παραλήρημα

Παλτό με κουκούλα με μαλλί - Από 59,99 € μόνο με 34,99 €

Πρόκειται για το παλτό από σύμμεικτο ύφασμα με μαλλί. Με όρθιο γιακά με αποσπώμενη κουκούλα σε όψη συνθετικής γούνας. Μακρύ μανίκι με λεπτομέρεια με θηλιές. Μπροστινές τσέπες patch με καπάκι. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Zara  γυναικείο παλτό έκπτωση

TAGS