15ήμερο εκπτώσεων στα Zara - Το πιο συγκλονιστικό cowboy μποτάκι μόνο με 22,99

Ξεπουλάει σαν τρελό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
15ήμερο εκπτώσεων στα Zara - Το πιο συγκλονιστικό cowboy μποτάκι μόνο με 22,99

Η αγαπημένη αλυσίδα ρούχων Zara έχει 15ήμερο εκπτώσεων και βάζει τα πιο συγκλονιστικά κόμματα σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Αυτό που ξεπουλάει, μάλιστα, σαν τρελό είναι το cowboy μαύρο μποτάκι που κοστίζει μόνο 22,99 ευρώ.

Τα Zara αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή χιλιάδων γυναικών και σε περίοδο εκπτώσεων τα μαγαζιά αλλά και το επίσημο site τους παίρνει φωτιά! Αυτό είναι το πιο ευκολοφόρετο φόρεμα των Zara!

Έχει έρθει χειμώνας και τα μποτάκια είναι από τις πρώτες αγορές που πρέπει να κάνουμε. Το cowboy σχέδιο έχει επιστρέψει για καλά στην μόδα και αποτελεί την πιο στυλάτη τάση.

Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και να υποστηριχθεί εξίσου όμορφα όλη την ημέρα και σε όλα τα μέρη.

Το συγκεκριμένο μαύρο μποτάκι είναι με τακούνι ύψους 8,5 εκ. Έχει σχέδιο ζώου στο εξωτερικό μέρος και λάστιχα στα πλάγια. Στο πίσω μέρος έχει θηλιά και το τελείωμα του είναι μυτερό.

Αυτό είναι το συγκλονιστικό Cowboy μποτάκι από τα Zara μόνο με 22,99 ευρώ

cowboy μποτάκι μόνο με 22,99 από τα zara

Μοναδικό σχέδιο αυτό το Zara μποτάκι - Από 30 ευρώ τώρα μόνο 17

Τι κι αν τα καταστήματα Zara παραμένουν κλειστά; Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις τις αγορές σου μέσω e-shop αφού ενημερωθείς πως στα εκπτωτικά κομμάτια ξεχώρισε το μποτάκι που θα δεις παρακάτω! Μπορείς να το βρεις στην απίστευτη τιμή των 17 ευρώ από σχεδόν 30!

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ τόσο με τζιν όσο και με φόρεμα! Θα απογειώσει σίγουρα τις εμφανίσεις σου.

Αυτό είναι το μοναδικό μποτάκι των Zara - Τώρα σε έκπτωση, μόνο με 17 ευρώ!

ΜΠΟΤΙΝΙ ΜΕ MΕΤΑΛΛΙΖΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • Από 29,95 EUR τώρα μόνο 16,99 EUR
  • -40%
  • ΜΑΥΡΟ - 3131/610
  • Μαύρο μποτάκι με τακούνι. Μαλακό εξωτερικό μέρος. Μεσαίο τακούνι μεταλλιζέ. Τετραγωνισμένη μύτη. Κλείσιμο με εσωτερικό φερμουάρ.
  • AIRFIT®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.
  • Ύψος τακουνιού: 7 cm

Zara μποτάκι

Επίσης, να σε ενημερώσουμε πως στα Zara ξεπουλάει σαν τρελή κι αυτή εδώ η φούστα που φόρεσε προσφάτως η Ζέτα Μακρυπούλια.

TAGS