Στα Stradivarius το μποτάκι που εξαφανίζεται με αστραπιαία ταχύτητα - Έχουν μείνει λίγα τεμάχια

Μην τα χάσεις! Θα φορεθούν πολύ μετά την καραντίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Stradivarius το μποτάκι που εξαφανίζεται με αστραπιαία ταχύτητα - Έχουν μείνει λίγα τεμάχια

Λίγα τεμάχια έχουν μείνει στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius στα πιο αγαπημένα μποτάκια της σεζόν και αυτό γιατί εξαφανίζονται αστραπιαία. Θα φορεθούν πολύ μετά την καραντίνα και ξεπουλάνε στο λεπτό.

Πρόκειται για το φλατ μποτάκι σε μαύρο χρώμα, το οποίο έχει τρακτερωτή σόλα. Είναι ένα άνετο παπούτσι, που μπορεί να φορεθεί και συνδυαστεί πολύ εύκολα, αφοί ταιριάζει σχεδόν με όλα. Μάλιστα, είναι τέλειο και για τα χιόνια, καθώς δεν μπαίνει νερό.

Μπορείς να φορέσεις άνετα με τα τζιν παντελόνια σου, κολάν αλλά και με το αγαπημένο σου φόρεμα - αρκεί να μην είναι πολύ βραδινό, μην το παρακάνουμε κιόλας.

Ήδη έχουμε δει να το επιλέγουν πολλές γυναίκες για τις καθημερινές τους εμφανίσεις!

Στα Stradivarius επίσης θα βρεις και τα πιο must have blazers. Οι τιμές τους ξεκινούν από 19,99€ και έχουν προκαλέσει ήδη φρενίτιδα.

Αυτό είναι το μποτάκι που στα Stradivarius εξαφανίζεται με αστραπιαία ταχύτητα

Φλατ μποτίνια με φερμουάρ και τρακτερωτή σόλα - 39,99 €

Stradivarius μποτάκι με τρακτερωτή σόδα

Stradivarius: Το συγκλονιστικό cowboy μποτάκι σε 4 χρώματα που κάνει χαμό!

Ψάχνεις να βρεις ένα μποτάκι που θα σε βολέψει σε όλες σου τις εμφανίσεις;Βρήκαμε το κατάλληλο που θα ταιριάξει με όλα σου τα ρούχα καθώς βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα και θα το βρεις στο Stradivarius

Κομψό ανάγλυφο και cowboy βρίσκεται στα καταστήματα και τα χρώματα που μπορείς να το βρεις είναι καφέ, μαύρο. εκρου και λιλά και κοστίζε μόνο 35,99 ευρω! Δες εδώ και μια υπέροχη φούστα που μπορείς να το συνδιάσεις!

μποτακι cowboy stradivariusμποτακι cowboyμποτάκι εκρουμποτάκι stradivarius

Μπορείς να το βρεις και να το αγοράσεις εδώ!

Στα Stradivarius το πιο τέλειο παπούτσι του Φθινοπώρου

Όλα τα καταστήματα ένδυσης - υπόδησης έχουν βγάλει τις φθινοπωρινές τους συλλογές οι οποίες είναι απλά απίστευτες. Λίγες εβδομάδες πριν τελειώσει το καλοκαίρι, σου προτείνω το πιο τέλειο παπούτσι των Stradivarius, που δεν θα θέλεις να βγάζεις από τα πόδια σου.

Το συγκεκριμένο παπούτσια είναι και το κατάλληλο για τις βροχερές ημέρες που πρόκειται να έρθουν μετά το τέλος του Αυγούστου. Ενώ, λόγω του στιλ του, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλα σου τα ρούχα. Από φορέματα, έως και τζιν παντελόνια.

Πρόκειται για τα φλατ μποτίνια τα οποία έχουν τρακτερωτή σόλα και είναι πολύ ελαστικά! Αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να τα βάλεις μπορώ εγώ να σου προτείνω αρκετούς τρόπους.

Ένας από αυτούς είναι το κλασικό σου τζιν παντελόνι, με ένα μακριμάνικο μπλουζάκι, ένα jacket από πάνω και είσαι είσαι έτοιμη για μια απλή καθημερινή εμφάνιση. Για την πιο βραδινή σου, μπορείς να τα φορέσεις με ένα μαύρο φόρεμα, επίσης μαύρο jacket και μια τσάντα ώμου μικρή. Επίσης, μπορείς να τα συνδυάσεις και με φούστα ή και με αυτό το απίστευτο ψηλόμεσο λευκό παντελόνι που είναι ότι πιο hot trend.

Αυτό είναι λοιπόν το πιο τέλειο παπούτσι του Φθινοπώρου και θα τα βρεις στο Stradivarius

Φλατ μποτίνια - 39,99 €

Stradivarius φθινοπωρινά παπούτσια

Οι εκπτώσεις να σημειώσουμε, συνεχίζονται στα Stradivarius, και αυτή τη στιγμή μπορείς να βρεις υπερπροσφορά! Συγκεκριμένα, το πιο πολυσυζητημένο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι της φετινής κολεξιόν, βρίσκεται -30% από την αρχική τιμή του.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο ιδανικό για το καλοκαίρι το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να κάνεις τη διαφορά με την εμφανισή σου. Θα το βρεις εδώ.