Το πιο απίθανο δερμάτινο σορτς στα Zara μόνο με 9,99 ευρώ - Ξεπουλάει σαν τρελό

Τρέξε να το παραγγείλεις!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πιο απίθανο δερμάτινο σορτς στα Zara μόνο με 9,99 ευρώ - Ξεπουλάει σαν τρελό

Οι online αγορές έχουν πάρει φωτιά λόγω lockdown και όλα ξεπουλιούνται σαν τρελά. Για αυτό και εμείς ψάξαμε στο site του Zara και βρήκαμε το πιο απίθανο μαύρο δερμάτινο σορτς που κοστίζει μόνο 9,99.

Μπορεί να μην βγαίνουμε αρκετά αυτόν τον καιρό, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν χρειάζεται να γεμίσουμε την ντουλάπα μας με νέα μοδάτα κομμάτια.

Για αυτόν τον λόγο, τα Zara έβαλαν συγκλονιστικές τιμές και το συγκεκριμένο σορτς που βρήκαμε είναι κάτι που όλες οι γυναίκες απαιτείται να έχουν στη συλλογή τους.

Είναι μαύρο, δερμάτινο και ψηλόμεσο με λάστιχο στο πίσω μέρος. Έχει μπροστινές τσέπες και το κλείσιμο μπροστά είναι με φερμουάρ, με ένα εσωτερικό κουμπί και μια μεταλλική κόπιτσα. Διαθέτει επίσης μια ζώνη από το ίδιο ύφασμα.

Το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να φορεθεί όλη μέρα, παντού, και με όλα τα στυλ. Τρέξε να το παραγγείλεις στο e-shop του Zara όπως και το συγκλονιστικό μπουφάν με γούνα.

Αυτό είναι το συγκλονιστικό δερμάτινο σορτζ με 9,99 ευρώ

Το πιο απίθανο δερμάτινο σορτς στα Zara μόνο με 9,99 ευρώ

Σε συγκλονιστική έκπτωση στα Zara το πιο 90's τζιν

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα των Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο 90's τζιν, που βρίσκεται ανάμεσα στις τάσεις της σεζόν, σε συγκλονιστική προσφορά. Αυτή τη στιγμή μπορείς να το αποκτήσεις με 40% έκπτωση.

Τι κι αν τα μαγαζιά είναι κλειστά, το διαδικτυακό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας έχει όλα όσα χρειάζεσαι και μάλιστα, αυτές τις μέρες έχει βάλει τρομερές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα.

Το τζιν αυτό που βρήκαμε είναι άνετο και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά ρούχα από την ντουλάπα σου, ενώ έχεις τη δυνατότητα να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το προσαρμόσεις σε πιο casual και πιο επίσημες εμφανίσεις αντίστοιχα.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κομμάτι που μπορεί να απογειώσει το στιλ σου και να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Επιπλέον, θα μπορούσες να κάνεις μία στιλιστική πρόταση με το συγκεκριμένο ρούχο.

Αυτό είναι το 90's τζιν από τα Zara που βρίσκεται σε συγκλονιστική έκπτωση

Το πρωί μπορείς να το φορέσεις με ένα χαλαρό τοπάκι και ένα μπλέιζερ, ολοκληρώνοντας το look σου με ένα αυστηρό μποτάκι με λεπτό τακούνι και μία μεγάλη τσάντα. Θα μπορούσες επίσης να συνδυάσεις το συγκεκριμένο παντελόνι με το πιο cool animal print μπουφάν, το οποίο επίσης βρίσκεται σε έκπτωση στα Zara. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Το βράδυ φόρεσέ το με λεπτές γόβες και ένα πουκάμισο από πάνω και είσαι έτοιμη να κάνεις την πιο μαγική εμφάνιση και να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα με τη μία!

Zara παντελόνι

TAGS