Αυτό είναι το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν του Stradivarius και ξεπουλάει σαν τρελό

Έχει γίνει χαμός με το συγκεκριμένο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτό είναι το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν του Stradivarius και ξεπουλάει σαν τρελό

Μπορεί η Black Friday να πέρασε αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι εκπτώσεις δεν συνεχίζονται κανονικά, με το Stradivarius να έχει βάλει στα κομμάτια του συγκλονιστικές τιμές. Εμείς βρήκαμε το πιο χουχουδιάρικο μπουφάν και η αλήθεια είναι ότι ξεπουλάει σαν τρελό.

Ο χειμώνας ευτυχώς ή δυστυχώς έφτασε και η πρώτη αγορά που χρειάζεται να κάνουμε είναι ένα ζεστό καλό μπουφάν, το οποίο όμως να είναι πάνω από όλα μοδάτο και στυλάτο.

Ευκαιρία, λοιπόν, να ξεφύγουμε από τα basics μπουφάν και να κινηθούμε πιο τολμηρά.

Το συγκεκριμένο μπουφάν είναι λεοπάρ, καπιτονέ και over size. Η τιμή του είναι μόλις στα 39, 99 ευρώ και σίγουρα αποτελεί ένα κομμάτι που θα κλέψει όλα τα βλέμματα, το ίδιο και αυτά τα καταπληκτικά άσπρα sneaker!

Μην σε τρομάζει το λεοπάρ και να είσαι σίγουρη πως πάει με όλα και αναδεικνύει τέλεια τόσο τις μελαχρινές όσο και τις ξανθιές. Τρέξε στο site να το παραγγείλεις γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ!

Αυτό είναι το συγκλονιστικό λεοπάρ μπουφάν από τα Stradivarius

Αυτό είναι το πιο χουχουδιάρικο μπουφάν του Stradivarius

Σε μοναδική έκπτωση στα Stradivarius τα μποτάκια που φοράνε όλες οι influencers

Η Black Friday έχει φέρει μοναδικές προσφορές σε όλα τα καταστήματα. Αυτή τη στιγμή, στα Stradivarius, μπορείς να βρεις σε μοναδική έκπτωση τα πιο στιλάτα μποτάκια που επιλέγουν να φοράνε όλες οι influencers στις αναρτήσεις τους στο Instagram.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την απόλυτη τάση της σεζόν και σίγουρα δε θα έπρεπε να αφήσεις ένα τέτοιο παπούτσι να λείπει από τη συλλογή σου.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για το κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Θα μπορούσες μάλιστα να συνδυάσεις τα συγκεκριμένα παπούτσια με αυτό το υπέροχο πουλόβερ της Ζέτας Μακρυπούλια.

Stradivarius λευκά μποτάκια

Τα μποτάκια αυτά βγαίνουν σε δύο αποχρώσεις και όπως σου είπαμε βρίσκονται σε έκπτωση. Έτσι, από 39,99€ μπορείς να τα κάνεις δικά σου με 31,99€. Θα τα βρεις εδώ, ωστόσο θα σου προτείναμε να βιαστείς και να τα κάνεις δικά σου όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθούν.