Σε σούπερ έκπτωση στα Stradivarius τα απόλυτα μποτάκια της σεζόν

Θα «τρίζουν» τα πεζοδρόμια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σούπερ έκπτωση στα Stradivarius τα απόλυτα μποτάκια της σεζόν

Οι προσφορές συνεχίζονται και αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius, τα απόλυτα μποτάκια της σεζόν στην πιο σούπερ έκπτωση για να τα κάνει δικά σου και να τραβήξεις με τη μία πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείς να τα συνδυάσεις με τα περισσότερα ρούχα σου και να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Επιπλέον το χοντρό τακούνι τα κάνει άνετα και εύκολα να τα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Stradivarius καπιτονέ μποτάκια

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι κανονικό όνειρο, σε μία πολύ καλή τιμή. Θα μπορούσες μάλιστα να συνδυάσεις τα συγκεκριμένα παπούτσια με αυτό το υπέροχο πουλόβερ της Ζέτας Μακρυπούλια.

Από αρχική τιμή 35,99€, πλέον μπορείς να κάνεις δικά σου αυτά τα μποτάκια μόνο με 21,59€. Θα τα βρεις εδώ, θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθούν αφού μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Σε μοναδική έκπτωση στα Stradivarius τα μποτάκια που φοράνε όλες οι influencers

Η Black Friday έχει φέρει μοναδικές προσφορές σε όλα τα καταστήματα. Αυτή τη στιγμή, στα Stradivarius, μπορείς να βρεις σε μοναδική έκπτωση τα πιο στιλάτα μποτάκια που επιλέγουν να φοράνε όλες οι influencers στις αναρτήσεις τους στο Instagram.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την απόλυτη τάση της σεζόν και σίγουρα δε θα έπρεπε να αφήσεις ένα τέτοιο παπούτσι να λείπει από τη συλλογή σου.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για το κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Stradivarius λευκά μποτάκια

Τα μποτάκια αυτά βγαίνουν σε δύο αποχρώσεις και όπως σου είπαμε βρίσκονται σε έκπτωση. Έτσι, από 39,99€ μπορείς να τα κάνεις δικά σου με 31,99€. Θα τα βρεις εδώ, ωστόσο θα σου προτείναμε να βιαστείς και να τα κάνεις δικά σου όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθούν.