Απίστευτο! Το απόλυτο μίνι φόρεμα από το Zara μόνο με 15,99 ευρώ

Δεν έχεις ξανά δει καλύτερο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο! Το απόλυτο μίνι φόρεμα από το Zara μόνο με 15,99 ευρώ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι ώρα για shopping therapy. Μπορεί τα μαγαζιά να είναι ακόμα κλειστά λόγω lockdown, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου και να αγοράσεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα online. Άλλωστε, ένα από τα καλύτερα eshop είναι αυτό του Zara και μάλιστα οι εκπτώσεις είναι συγκλονιστικές! Εμείς ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε το απόλυτο mini φόρεμα με μόνο 15,99!

Μιας και έρχονται γιορτές, μια από τις πιο must αγορές είναι σίγουρα ένα καλό φόρεμα το οποίο φυσικά να είναι ικανό να φορεθεί όλη την μέρα και παντού.

Και αυτό το βρήκαμε φυσικά στο Zara. Είναι κοντό με V ντεκολτέ και με μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Το κλείσιμο μπροστά είναι με κουμπιά.

Είναι διαθέσιμο σε 6 μεγέθη και η τιμή του από 29,95 κατέβηκε μόλις στα 15,99! Τρέξε να το παραγγείλεις στο site γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ! Μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο φόρεμα με αυτήν την καταπληκτική μαύρη καπιτονέ τσάντα!

Αυτό είναι το απίθανο mini φόρεμα από το Zara και κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ

Το απόλυτο μίνι φόρεμα από το Zara μόνο με 15,99

Zara: Το πιο ωραίο φλοράλ φόρεμα σε συγκλονιστική τιμή

Τα Zara έχουν πάρει φωτιά με τις 15ημέρες εκπτώσεις που έχουν βάλει. Τα περισσότερα κομμάτια τους έχουν πουληθεί σαν τρελά και οι τιμές τους είναι απλά συγκλονιστικές. Ένα κομμάτι που χρειάζεται οπωσδήποτε να παραγγείλεις είναι ένα φλοράλ φόρεμα.

Μπορεί να έχουμε χειμώνα και οι μέρες να είναι κρύες, αλλά στις εκπτώσεις δεν κινείσαι μόνο με βάση τις εποχές αλλά με βάση τα κομμάτια και τις τιμές τους.

Μπορεί να αργήσεις λίγο να το φορέσεις, αλλά επιβάλλεται να αγοράσεις το συγκεκριμένο φλοράλ φόρεμα.

Το φόρεμα είναι με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Έχει μια λεπτομέρεια φιόγκος μπροστά και διακοσμητικά ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά. Το κάτω μέρος είναι με σκίσιμο μπροστά και το κλείσιμο στο πλάι είναι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Συγκλονιστικό το animal print μπουφάν από τα Zara!

Κοστίζει μόνο 19,99 από 29,99 και αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να τρέξεις στο site τους και να το παραγγείλεις!

Αυτό είναι το φλοράλ φόρεμα

Το πιο ωραίο φλοράλ φόρεμα σε συγκλονιστική τιμή από τα Zara

TAGS