Το φοράς πρωί - βράδυ το δερμάτινο σακάκι από τα H&M

Θα απογειώσει όλα τα looks σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το φοράς πρωί - βράδυ το δερμάτινο σακάκι από τα H&M

Αν θέλεις να κάνεις μία πραγματική επένδυση για την ντουλάπα σου, τότε πρέπει να ρίξεις μία ματιά σε αυτό το υπέροχο δερμάτινο σακάκι που βρήκαμε μετά από μία γρήγορη αναζήτηση στο online κατάστημα του H&M! Το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει στη συλλογή της ένα σακάκι που να μπορεί να το φορέσει με όλα της τα ρούχα και να απογειώσει το στιλ της με ένα τόσο απλό και οικονομικό κομμάτι.

Τα H&M έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Θα μπορούσες μάλιστα να το φορέσεις μαζί με αυτό το υπέροχο 90's τζιν από τα H&M.

H&M δερμάτινο σακάκι

Το σακάκι αυτό κοστίζει 29,99€ και αν θέλεις μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί αφού είναι ένα κομμάτι που θα ήθελαν να έχουν στην ντουλάπα τους όλες οι γυναίκες.

Το σατέν φόρεμα από τα H&M είναι μόνο για τολμηρές - Μοιάζει με σακάκι

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M έχει επικρατήσει κανονικός χαμός με αυτό το υπέροχο κόκκινο σατέν φόρεμα που μοιάζει με σακάκι και το επιλέγουν μόνο οι τολμηρές γυναίκες.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Μπορείς σε κάθε περίπτωση να το συνδυάσεις με αυτά τα υπέροχα δετά μποτάκια από τα H&M. Δες τα εδώ και θα σου πάρουν το μυαλό!

H&M φόρεμα

Το φόρεμα αυτό κοστίζει 59,99€ και βγαίνει συνολικά σε δύο χρώματα, μαύρο και κόκκινο σκούρο. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS