Σε έκπτωση - σοκ στα Zara αυτή η δερμάτινη φούστα

Το κομμάτι που θα αγαπήσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε έκπτωση - σοκ στα Zara αυτή η δερμάτινη φούστα

Οι προσφορές συνεχίζονται ακόμα και σήμερα στα καταστήματα Zara και αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις σε έκπτωση - σοκ την πιο θηλυκή και στιλάτη φούστα. Μόλις τη φορέσεις θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα και θα εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε lockdown ωστόσο σε λίγο καιρό η κατάσταση αυτή θα τελειώσει και θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε και πάλι τις εξόδους μας.

Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να έχεις εφοδιαστεί με τα πιο στιλάτα κομμάτια που θα σε κάνουν να τραβήξεις την προσοχή. Μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις και να ανανεώσεις την γκαρτναρόμπα σου.

Εμείς μόλις είδαμε αυτή τη φούστα, τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις. Αυτή τη στιγμή επίσης, μπορείτε να βρείτε στα Zara 5 φοβερά φορέματα με λιγότερο από 10€. Δείτε εδώ και θα σας πάρουν το μυαλό!

Zara δερμάτινη φούστα

Η συγκεκριμένη φούστα βγαίνει σε δύο αποχρώσεις και από 22,95€, κοστίζει 15,95€. Μπορείς αν θέλεις να την κάνεις δική σου εδώ.

Απίστευτο! Το απόλυτο μίνι φόρεμα από το Zara μόνο με 15,99 ευρώ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι ώρα για shopping therapy. Μπορεί τα μαγαζιά να είναι ακόμα κλειστά λόγω lockdown, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου και να αγοράσεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα online. Άλλωστε, ένα από τα καλύτερα eshop είναι αυτό του Zara και μάλιστα οι εκπτώσεις είναι συγκλονιστικές! Εμείς ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε το απόλυτο mini φόρεμα με μόνο 15,99!

Μιας και έρχονται γιορτές, μια από τις πιο must αγορές είναι σίγουρα ένα καλό φόρεμα το οποίο φυσικά να είναι ικανό να φορεθεί όλη την μέρα και παντού.

Και αυτό το βρήκαμε φυσικά στο Zara. Είναι κοντό με V ντεκολτέ και με μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Το κλείσιμο μπροστά είναι με κουμπιά.

Είναι διαθέσιμο σε 6 μεγέθη και η τιμή του από 29,95 κατέβηκε μόλις στα 15,99! Τρέξε να το παραγγείλεις στο site γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ! Μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο φόρεμα με αυτήν την καταπληκτική μαύρη καπιτονέ τσάντα!

Αυτό είναι το απίθανο mini φόρεμα από το Zara και κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ

Το απόλυτο μίνι φόρεμα από το Zara μόνο με 15,99

TAGS