«Όνειρο» το lingerie νυχτικό από τα Oysho - Συγκλονιστική η τιμή του

Βρες το εδώ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όνειρο» το lingerie νυχτικό από τα Oysho - Συγκλονιστική η τιμή του

Η καραντίνα μπορεί να είναι μια δύσκολη και περίεργη περίοδος, όμως αν το ψάξουμε έχει και τα θετικά της. Και αυτό γιατί μας δίνει την ευκαιρία να αγοράσουμε κάτι που συνηθίζουμε να το αγνοούμε: Ρούχα για το σπίτι. Με άλλα λόγια, πιτζάμες, εσώρουχα, και κυρίως νυχτικά! Φυσικά, το κατάλληλο μαγαζί για αυτές τις αγορές είναι το Oysho, στο οποίο βρήκαμε ένα απίθανο νυχτικό σε στυλ lingerie και σε πολύ οικονομική τιμή.

Τώρα που μένουμε όλη μέρα σπίτι καλό είναι να αγοράσουμε ανάλογα ρούχα για να συνεχίζουμε να αισθανόμαστε στυλάτες και όμορφες ανεξαρτήτως που είμαστε και τι κάνουμε.

Τα νυχτικά είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί φοριούνται και τον χειμώνα και το καλοκαίρι και είναι υπερβολικά άνετα. Μάλιστα, τα Oysho μόλις λάνσαραν την χριστουγεννιάτικη κολεξιόν τους και πάθαμε σοκ!

Το συγκεκριμένο είναι ένα μαύρο κοντό νυχτικό σε στυλ lingerie με V ντεκολτέ και με ρυθμιζόμενες τιράντες. Κοστίζει μόνο 22.99 ευρώ και είναι απλά απίθανο!

Αυτό είναι το συγκλονιστικό lingerie νυχτικό από τα Oysho

lingerie νυχτικό από τα Oysho

Αυτό το νυχτικό από τα Oysho το φοράς και έξω!

Αν αποφασίσεις να κάνεις δικό σου αυτό το μοναδικό νυφικό που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου μιας και μπορείς άνετα να το φορέσεις και έξω για μία πρωινή έξοδό σου το καλοκαίρι.

Η νέα συλλογή των Oysho έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει για εσένα τα πιο ξεχωριστά κομμάτια. Μην χάσεις καθόλου χρόνο λοιπόν και ετοιμάσου ήδη να πας για ψώνια.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα νυχτικό πανέμορφο, το οποίο μπορεί να φορεθεί και έξω.

Βέβαια πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο πράσινο σατέν φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Oysho φλοράλ φόρεμα

Κοστίζει 39,99€ και μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ.

Βέβαια είναι αλήθεια ότι μας τράβηξε την προσοχή και αυτό το μικροσκοπικό βελούδινο μπικίνι από τα Oysho. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

TAGS