Κατάλληλο για την Πρωτοχρονιά αυτό το παντελόνι από τα Bershka - Είναι γεμάτο glitter

Εκθαμβωτικό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατάλληλο για την Πρωτοχρονιά αυτό το παντελόνι από τα Bershka - Είναι γεμάτο glitter

Η πρωτοχρονιά πλησιάζει και οι περισσότερες γυναίκες σίγουρα δεν ξέρετε ακόμη τι θα φορέσετε στο ρεβεγιόν εκεινής της βραδιάς. Για αυτό και εμείς θα βάλουμε τέλος στις σκέψεις σας γιατί βρήκαμε στα Bershka το πιο συγκλονιστικό παντελόνι, γεμάτο με glitter, και είναι το καταλληλότερο για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Το συγκεκριμένο παντελόνι είναι μαύρο, βελούδινο, με φαρδύ πατζάκι και φουλ glitter. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με το ασορτί τοπάκι που έχει, είτε με ένα απλό μαύρο και ένα σακάκι.

Το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται σε φοβερή έκπτωση, μιας και από 29,99 κοστίζει μόνο 17,99 ευρώ. Μάλιστα, βρήκαμε και τις πιο γιορτινές γόβες στα Bershka!

Αξίζει να το αγοράσεις και να είσαι σίγουρη πως θα κλέψεις όλα τα βλέμματα!

bershka παντελόνι με glitter

Εξαφανίζεται στο λεπτό το παντελόνι των Bershka που κοστίζει 10,79 ευρώ

Στο λεπτό εξαφανίζεται αυτό το παντελόνι που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka, μόνο με 10,79€. Είναι η πιο έξυπνη αγορά, την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Οι προσφορές που έχουν οι μεγάλες αλυσίδες είναι απλά καταπληκτικές. Φορέματα, παπούτσια, παντελόνια, μπλούζες και αξεσουάρ έχουν τις τιμές τους κατεβασμένες στα... πατώματα.

Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα αγοράς στο online κατάστημα των Bershka θα μείνεις άφωνη/ος, με τις εκπτώσεις που θα βρεις.

Όπως με το παρακάτω μαύρο, σε στενή γραμμή kick flare παντελόνι που η τιμή του έχει πέσει 40% κάτω. Αναδεικνύει τέλεια τη σιλουέτα σου. Δες εδώ ποια παπούτσια μπορείς να βρεις με λιγότερο από 20€!

Αυτό είναι το παντελόνι των Bershka που κοστίζει 10,79 €

Παντελόνι kick flare - Μόνο με 10.79 € από 17.99 €

Παντελόνι kick flare  Bershka 10,79€

Συνδύασε το παντελόνι σου από τα Bershka με αυτό το 90's μποτάκι

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Bershka, εντοπίσαμε τα πιο στιλάτα μποτάκια της σεζόν με αέρα από τα 90's. Μάλιστα, μπορείτε να τα βρείτε σε μοναδική τιμή και να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Άλλωστε, είναι γνωστό πως οι τάσεις της δεκαετίας του 90 έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά.

Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά με την εμφάνισή σου, τότε θα μπορούσες να συνδυάσεις τα συγκεκριμένα μποτάκια με αυτό το στιλάτο μπουφάν που βρήκαμε για εσένα. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Bershka λευκά μποτάκια

Τα μποτάκια αυτά κοστίζουν 39,99€ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθούν.

TAGS