Πάταγο έχει κάνει η λιλά φούστα από τα Bershka - Κοστίζει μόλις 17,99 ευρώ

Ερωτεύσιμη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάταγο έχει κάνει η λιλά φούστα από τα Bershka - Κοστίζει μόλις 17,99 ευρώ

Οι συγκλονιστικές τιμές και τα απίθανα κομμάτια του Bershka έχουν κάνει όλον τον γυναικείο πληθυσμό απλά να παραληρεί. Τον απόλυτο πάταγο, ωστόσο, έχει κάνει μια λιλά φούστα που κοστίζει μόνο 17,99.

Το λιλά είναι ένα χρώμα που αποτελεί την νούμερο ένα τάση στη μόδα φέτος και δικαιολογημένα μιας και το συγκεκριμένο χρώμα είναι απλά εκθαμβωτικό.

Η συγκεκριμένη φούστα είναι μίνι cargo με ζώνη και κουμπιά. Εκτός από λιλά, είναι διαθέσιμη και σε άλλα δύο χρώματα, πράσινο και μαύρο που είναι εξίσου τέλεια.

Μπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με ένα πουλόβερ και με μποτάκια -όπως αυτά εδώ- ή σνίκερ και θα έχεις δημιουργήσει το απόλυτο outfit.

Η τιμή της φούστας ανέρχεται στα 17,99 και μπορείς να την βρεις εδώ.

λιλά φούστα από τα Bershka

Την έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες αυτή τη βινύλ φούστα από τα Bershka που κοστίζει μόνο 11,99 ευρώ

Τα Bershka «τρελάθηκαν» και έχουν βάλει συγκλονιστικές εκπτώσεις σε σχεδόν όλα τα κομμάτια της συλλογής τους. Η φούστα που έχει πουληθεί σαν τρελή και έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες είναι κόκκινη βινύλ και κοστίζει μόνο 11,99 ευρώ!

Οι φούστες αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι και μπορούν να απογειώσουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το σύνολο που φοράς.

Η συγκεκριμένη είναι σε έντονο κόκκινο χρώμα από βινύλιο και συνίσταται για πιο βραδινές και καλές εμφανίσεις. Είναι ότι πρέπει για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές που πλησιάζουν και σίγουρα θα κλέψετε όλα τα βλέμματα με αυτή τη φούστα!

Είναι διαθέσιμη σε κόκκινη και σε μαύρη και τα νούμερα είναι από S-XL ενώ μπορείς να την συνδυάσεις φανταστικά με αυτήν την μαύρη καπιτονέ τσάντα!

Από 19,99 η τιμή της κατέβηκε στα 11,99 με αποτέλεσμα να μείνουν λίγα διαθέσιμα κομμάτια, για αυτό τρέξε να την αγοράσεις!

Αυτή είναι η βινύλ φούστα από τα Bershka

Bershka: Μίντι φούστες σε τρομερές εκπτώσεις

Σου έχουμε τη νέα τάση στη μόδα και αυτή δεν είναι άλλη παρά οι μίντι εμπριμέ φούστες. Που θα βρεις τις καλύτερες; Φυσικά στο Bershka! Που θα βρεις τις καλύτερες εκπτώσεις; Επίσης στο Bershka!

Οι μίνι φούστες είναι ένα κομμάτι που δεν δικαιολογείται να λείπει από την ντουλάπα σου. Γιατί; Ασφαλώς γιατί πάνε με όλα, ταιριάζουν καταπληκτικά με κάθε στυλ και φοριούνται εννοείται όλη μέρα και παντού!

Με όποιο παπούτσι θες και όποια μπλούζα θες τόλμησε να τις συνδυάσεις. Δεν θα σε απογοητεύσει το αποτέλεσμα, να είσαι σίγουρη! Ποια είναι η νέα τάση στα φορέματα;

Και επειδή το Bershka έχει βάλει τρομερές εκπτώσεις στο κομμάτι αυτό, τρέξε να προλάβεις γιατί δεν θα μείνουν για πολύ! Και το καλύτερο; υπάρχει τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Δες εδώ όλη τη συλλογή!

Δες εδώ μερικά σχέδια:

Λεοπάρ εμπριμέ φούστα

Πράσινη εμπριμέ φούστα

Μωβ εμπριμέ φούστα

Ζεβρέ εμπριμέ φούστα

Φλοραλ εμπριμέ φούστα

Κόκκινη εμπριμέ φούστα

TAGS